EY Netherlands

EY Netherlands

Branche
Finance - Accountancy - Corporate Finance - Tax & Legal
Aantal medewerkers
144.000 ww
Adres

Bezoekadres Hoofdkantoor
Boompjes 258, 3011 XZ Rotterdam

Telefoon: 088-407 10 00

Website
Social media

EY is wereldwijd toonaangevend op het gebied van assurance, tax, transactions en advisory. De inzichten en de hoge kwaliteit dienstverlening die wij leveren, helpen bij het creeëren van vertrouwen in de kapitaalmarkten en in economieën over de hele wereld. Wij ontwikkelen vooraanstaande leiders die samenwerken om onze beloften aan al onze stakeholders na te komen. Daarbij spelen wij een cruciale rol in het opbouwen van een beter werkende wereld voor onze mensen, voor onze cliënten en voor onze samenleving. De aanduiding ‘EY’​ verwijst naar de wereldwijde organisatie en kan verwijzen naar één of meer lidfirma’s van Ernst & Young Global Limited, die elk een afzonderlijke rechtspersoon zijn. Ernst & Young Global Limited is een UK company limited by guarantee en verleent zelf geen diensten aan cliënten. Voor meer informatie over organisatie, kijk op ey.com

Onze diensten
Bij EY zetten we ons in om organisaties te helpen hun moeilijkste uitdagingen op te lossen en hun grootste ambities te realiseren – van start-ups tot Fortune 500-bedrijven – en het werk dat we met hen doen is net zo gevarieerd als zij zijn.

Vanuit onze vier servicelines – Assurance, Consulting, Strategie en Transacties, en Tax – helpen wij onze klanten om optimaal gebruik te maken van de transformatieve mogelijkheden. We helpen hen ook te voldoen aan de wettelijke vereisten, investeerders op de hoogte te houden en te voldoen aan de behoeften van all hun stakeholders. En in een snel veranderende wereld geven we ze de steun die ze nodig hebben om vandaag effectief te zijn en morgen door te blijven groeien.

EY-professionals uit alle vakgebieden maken gebruik van de creativiteit, de ervaring, het inzicht en de diverse perspectieven om de toekomst opnieuw vorm te geven voor onze klanten – nu, straks en in de toekomst.

Onze aanpak
Het doel van EY is Building a better working world. We beginnen met het stellen van betere vragen: vragen die uitdagen en inspireren en die nieuwe antwoorden op enkele van de meest urgente, actuele knelpunten en uitdagingen opleveren.

Wij zijn van mening dat elke audit, elke belastingaangifte, elk advies en elke interactie met een klant of collega de werkende wereld beter zou moeten maken dan die was. Om ons doel te kunnen bereiken, moeten we beginnen betere vragen te stellen. Want hoe beter de vraag, hoe beter het antwoord. Deze betere antwoorden helpen onze klanten efficiënter te opereren, beter met risico’s om te gaan, groei te bevorderen en vertrouwen te wekken, wat uiteindelijk tot een beter werkende wereld leidt.