Kadaster

Kadaster

Branche
Zelfstandig Bestuurs Orgaan (ZBO)
Opgericht
1832
Aantal medewerkers
1.700
Adres

Bezoekadres Kadaster
Hofstraat 110
7311 KZ Apeldoorn

Postadres
Postbus 9046
7300 GH Apeldoorn

Telefoon: 088-183 20 00

Website
Social media

Bij het Kadaster doen we meer dan zekerheid verschaffen bij het kopen van een huis. Dat we in opdracht van de landelijke overheid al het vastgoed in Nederland registreren is een feit. Maar het zal je misschien verrassen dat we met onze gegevens ook beleidsmakers helpen betere beslissingen te nemen. Zo adviseren we bijvoorbeeld provincies over de gewenste uitbreiding van een rivier of wegennet.

Jaarlijks leveren onze 1700 medewerkers bijna 26 miljoen informatieproducten aan uiteenlopende partijen als notaris, financiële instellingen en particulieren. Maar het Kadaster is ook onafhankelijk adviseur bij ruimtelijke vraagstukken. En internationaal delen wij onze kennis met landen die onze hulp nodig hebben om bijvoorbeeld een Kadaster op te zetten.

Zoals het Kadaster de bron is van vastgoed en geo-informatie, zo vormen onze medewerkers de bron van ons succes. De wereld om ons heen is continu in beweging en daarmee ook ons werk. Hier moeten we tijdig en adequaat op reageren. Flexibiliteit en vitaliteit zijn voor onze organisatie én onze medewerkers dan ook belangrijke speerpunten.

Met de kennis van onze mensen bouwen we verder aan onze klantgerichte dienstverlening. Het Kadaster is een mensgerichte organisatie die jouw ambities de ruimte geeft en waar jij het gevoel krijgt dat jouw kennis ertoe doet. We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris en ruime ontwikkelingsmogelijkheden. Kom jij onze kennis verrijken?