ilionx Group B.V.

ilionx Group B.V.

Branche
ICT dienstverlening
KvK nummer
24335617
Opgericht
2002
Aantal medewerkers
>750
Adres

ilionx Group B.V. Hoofdkantoor

Bezoekadres
Hondiuslaan 40
3528 AB Utrecht
T: (088) 05 90 500
E: info@ilionx.com

Postadres
Postbus 24008
3502 MA Utrecht

Website
Social media

ilionx is een Trusted Partner in Digital Business met meer dan 370 medewerkers verspreid over vier vestigingen in Nederland. Wij leveren toegevoegde waarde aan organisaties door vraagstukken rondom business transformatie succesvol aan te pakken, met moderne informatietechnologie als aanjager. Om dit te bereiken hebben we niet alleen experts in huis die voortdurend op de hoogte blijven van de laatste technologische innovaties, maar geven we klanten ook advies vanuit bedrijfskundig en organisatorisch perspectief. De business units binnen ilionx zijn gespecialiseerd in onder meer security, data science, dynamics365, development (Java, .Net), cloud computing, management consulting, interactive marketing en de digitale werkplek.

Als digital business partner helpen wij je graag vandaag kansen creëren, die je morgen kunt realiseren, zodat je overmorgen succesvol blijft.

Onze visie

Veel organisaties zijn actief bezig met een herijking van hun bestaansrecht en vinden zichzelf opnieuw uit. Ontstaan vanuit het feit dat voor een lange tijd waarde kon worden bewezen door de kwaliteit van producten en/of diensten, wordt dit door verregaande standaardisatie een steeds grotere uitdaging.

Er vindt, mede door voortschrijdende technologische ontwikkelingen, een snelle verschuiving plaats van ‘Unique Selling Points’ naar ‘Unique Buying Reasons’. Waarom doen wij zaken met wie? De meerwaarde van organisaties verschuift daarmee naar het creëren van empathisch vermogen. Want empathie geeft vertrouwen en een beter aansluitende dienstverlening. Dit geldt net als voor iedere andere organisatie, ook voor ilionx.