Alfa Accountants en Adviseurs

Alfa Accountants en Adviseurs

Website
Overige informatie

Hoofdkantoor

Agro Business Park 85-87

6708 PV Wageningen

Telefoon: 088-253 10 00

Financiële dienstverlening is een speelveld dat continu verandert. Daarom vindt u bij Alfa ruim 750 specialisten in accountancy en bedrijfsadvies op 27 vestigingen in het land. Alfa heeft niet alleen oog voor de zakelijke kanten van het ondernemersbestaan, maar ook voor de menselijke kant. Dus waar uw bedrijf ook staat wij zijn overal dichtbij.

Totaalpakket aan diensten
Hét grote voordeel van Alfa is de combinatie van verschillende diensten onder één dak. Hebt u een accountant of een belastingadviseur nodig? Zoekt u fiscaal-juridisch advies of wilt u kunnen terugvallen op kennis van salaris en personeel? Of wilt u de beste adviseur op het gebied van subsidies, bedrijfskunde en fusies en overnames in huis halen? Welke vraag u ook heeft, u kunt bij Alfa altijd rekenen op advies op maat. Op een persoonlijke manier. Uw eigen relatiebeheerder is uw vaste aanspreekpunt. Hij of zij kan weer een beroep doen op een van de specialisten binnen onze organisatie. Zo krijgt u het altijd het beste: één adviseur die weet wat speelt er op de markt en één die ook de ondernemers áchter het bedrijf door en door kent. Door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis blijven we dichtbij. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

 

Alfa deelt kennis
Alfa heeft veel kennis in huis en die delen we graag met u. Drie keer per jaar verschijnt een nieuwe editie van Mens in bedrijf, ons relatiemagazine, met relevante én inspirerende informatie voor uw bedrijf. Een andere uitgave is bijvoorbeeld Cijfers die Spreken. Voor verschillende branches wordt er jaarlijkse een analyse gemaakt, gebaseerd op de cijfers van honderden bedrijven die klant zijn bij ons. Het levert verrassende informatie op om uw bedrijf te spiegelen met dat van collega-ondernemers. Daarnaast sturen wij regelmatig e-mailnieuwsbrieven met het laatste nieuws en tips. Ook maken we het u graag gemakkelijk door diverse softwarepakketten op maat aan te bieden. Bijvoorbeeld een online programma om eenvoudig te kunnen boekhouden, maar ook pakketten waarmee u inzicht hebt in de resultaten en ontwikkelingen van uw bedrijf.
Thuis in uw omgeving, dichtbij u en uw werkgebied. Daar zijn we op ons best. Ontdek het zelf en neem contact op met een kantoor bij u in de buurt.