Hoppinger

Hoppinger

Website
http://www.hoppinger.com
Overige informatie

Lloydstraat 138

3024 EA Rotterdam

Telefoon: (010) 221 01 90

info@hoppinger.com

www.linkedin.com/company/hoppinger

www.facebook.com/hoppinger

www.twitter.com/hoppinger

Internetbureau Hoppinger

Samen met jou gaan we voor de top, en liefst nog een stapje verder!

Missie

In 2001 beklom Marijn de hoogste berg van Noorwegen, de Galdhoppigen. Daar ontstond het idee voor Hoppinger; een full service internetbureau in Rotterdam dat zich richt op het behalen van resultaat voor opdrachtgevers én hun doelgroepen. Dat hen begeleidt naar de top en hen prikkelt om nog een stapje verder te gaan.

Met een slim plan, een nauwkeurig uitgestippelde route en goed gereedschap in de backpack; nog steeds is dat het DNA van Hoppinger. We gidsen onze klanten en hun doelgroepen naar hun online doelen. We doen dat met een doordachte strategie, user centered design en hoogwaardige, open source webtechnieken.

 

Aanpak

Om het beste resultaat te behalen, werken we op basis van de agile/scrum-methode.

Met een multidisciplinair team van strategen, interaction designers, visual designers, developers en online marketeers werken we flexibel en iteratief. Onze certified scrummasters beheersen het proces van A–Z.

Waar je ons voor kunt bellen? Websites, webapplicaties, klantportalen en e-commerce toepassingen - hoe complexer, hoe beter. We gaan de uitdaging graag aan!

 •  
  Strategie

  De route naar succes begint met een goede online strategie. We verdiepen ons in jullie bedrijfsstrategie en doen onderzoek naar jullie doelgroepen.

 •  
  Design

  Bij elk ontwerp de juiste mix van identiteit, interactie, usability en experience. Soms puur functioneel, soms awardwinning. Maar altijd user centered.

 •  
  Techniek

  Techniek zit in onze genen en we geloven in open source. Professioneel webdevelopent gericht op hoogwaardige kwaliteit. Hoe complexer hoe interessanter.

 •  
  Hosting & beheer

  Met ons dedicated Service & Support team zijn we ook na livegang het aanspreekpunt voor hosting en beheer van je website of webapplicatie — 24/7, als dat nodig is.

 •  
  Online marketing

  Bereik je doelgroep en genereer traffic. Onze experts op het gebied van SEO, SEA, emailmarketing en contentmarketing zorgen dat je doelgroep je weet te vinden.

 •  
  Conversieoptimalisatie

  Haal meer conversie uit je traffic. Continu gaan we op zoek naar verbetering van de conversies: gestructureerd en analytisch, altijd met een doel.

 

Teamwork

We komen het beste tot ons recht als we samenwerken met klanten die 'online' beschouwen als een essentieel onderdeel van hun communicatie en bedrijfsvoering.

Met klanten die in de samenwerking met een internetbureau op zoek zijn naar toegevoegde waarde. Mét, inderdaad. Onze klanten zijn voor ons namelijk niet zomaar opdrachtgevers, maar vooral partners in een project, onderdeel van het team. Zowel middelgrote tot grote ondernemingen als non-profit organisaties. Wat onze klanten gemeen hebben is dat zij de passie voor online met ons delen.

 

Open Source

Open source is een manier van software ontwikkelen. Openheid, samenwerken en kwaliteit zijn kernwaarden die binnen de open source community hoog in het vaandel staan. Kernwaarden die Hoppinger volledig onderschrijft.

Maar wat heb jij daaraan, als opdrachtgever? Nou, veel. Open source systemen beschikken over vele functionaliteiten en modules, security is perfect geregeld en licentiekosten zijn er niet. Maar bovenal: door de openheid ben je als klant vrij om een leverancier te kiezen. Er ontstaat dus nooit een vendor lock-in. Dit dwingt internetbureaus die met open source systemen werken om de tevredenheid van hun klanten op de eerste plaats te houden. En dat vinden wij bij Hoppinger vanzelfsprekend!

Hoppinger heeft ervaring met diverse open source content management systemen en application frameworks. Onze open source experts kunnen je adviseren welk systeem het meest geschikt is voor jouw website, webapplicatie, klantportaal of webshop.

C-stories

C-stories van deze company

Meer C-stories

Meer C-stories

CStories.nl is een uitgave van Adformix.
© 2018 cstories.nl - alle rechten voorbehouden.