Aareon

Aareon

Branche
IT
KvK nummer
04026125
Opgericht
1979
Aantal medewerkers
1.300 (in Europa)
Adres

Bezoekadres Hoofdkantoor
Cornelis Houtmanstraat 36
7825 VG Emmen
Postadres
Postbus 2036
7801 CA Emmen
Telefoon: (0591) 63 01 11
info@aareon.nl

Website
Social media

Aareon is Europa’s grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal), outsourcing en consultancy. Wij zijn vertegenwoordigd in 6 Europese landen op 27 locaties en bedient met 1.500 medewerkers meer dan 2.800 vastgoedbedrijven die samen 10 miljoen vhe’s beheren. Er werken bij ons in Europa inmiddels circa 50.000 gebruikers met oplossingen van ons.

Aareon AG is Europa’s marktleider op het gebied van softwaresystemen en consultancy voor de vastgoedmarkt.

 

Bedrijfsprofiel

Het bedrijf is Europa’s marktleider op het gebied van softwaresystemen en consultancy voor de vastgoedmarkt. Haar bedrijfsactiviteiten richten zich op het het optimaliseren van de door IT ondersteunde bedrijfsprocessen van kleine-, middelgrote- en grote vastgoedorganisaties. Hiertoe bieden wij een breed assortiment van producten en diensten die bestaat uit consultancyservices, softwareoplossingen, IT-diensten en ondersteuning. Daarnaast regelt zij de bedrijfsprocessen die door klanten aan ons zijn uitbesteed. Aareon is al meer dan 50 jaar aanwezig in de markt en heeft in de loop der tijd specifieke branchekennis, IT-competenties en langdurige relaties met een groot aantal klanten en partnerbedrijven ontwikkeld.

 

Aareon’s systemen worden gebruikt door ongeveer 50.000 gebruikers om meer dan 9,5 miljoen VHE te beheren door heel Europa. De Aareon Groep heeft kantoren in 22 locaties in Europa, waarvan 12 in Duitsland.

De leidende positie van Aareon AG als consultancy- en softwarehuis voor de vastgoedmarkt werd in 2009 bevestigd door een omzet van € 153 miljoen en een brutowinst van € 16,3 miljoen. Het bedrijf telt ongeveer 1.300 medewerkers, waarvan 30% buiten Duitsland werkzaam is.

 

Wij zijn een volle dochter van de in Wiesbaden gevestigde Aareal Bank Groep. De Aareal Bank Groep is één van de leidende internationale en in vastgoed gespecialiseerde banken. Zij richt zich op het segment van gestructureerde vastgoedfinanciering en consultancydiensten. Als de grootste dochter en marktleider in Duitsland zijn wij van strategisch belang voor de Aareal bank in de vastgoedindustrie.