Als onderdeel van de beursgenoteerde Aareal Bank staat bij Aareon NL een financieel gezonde bedrijfsvoering voorop. Aareon is al bijna 50 jaar actief in een niche markt: de vastgoedsector. “Vanuit 6 businessunits bieden we IT-oplossingen en -diensten aan voor sociale en commerciële vastgoedbedrijven”, zegt commercieel directeur Hero de Klaver. “We voorzien o.a. in ERP, portals en apps, hosting, SaaS en software voor financiële sturing en facilitymanagement. We werken alleen met proven technology. Onze oplossingen zijn gestandaardiseerd, maar worden uiteraard ook doorontwikkeld om met de vraag van de markt mee te bewegen.”

“Veel vastgoedorganisaties keren terug naar hun core business en zijn hun IT aan het outsourcen. Onze cloudservices zijn daardoor flink aan het groeien. De rol van ERP wordt kleiner. In plaats daarvan bouwen we functionaliteiten in portals en apps die voor medewerkers overal toegankelijk zijn, zodat ze alle benodigde informatie onder de knop hebben. Ook de rol van het Internet Of Things groeit. Denk aan ketels in huurwoningen die proactief informatie naar een installateur sturen. Ook deze data maken een belangrijk onderdeel uit van de benodigde sturingsinformatie. Onze klanten zijn alleen goed in control wanneer alle data samenkomen in een databaseomgeving en als alle nieuwe informatie vervolgens ook weer overal beschikbaar komt binnen alle aanwezige tools.

De internationale Aareon Groep, waar Aareon onder valt, zet vol in op innovatie en ontwikkeling. Het resultaat is dat Aareon NL haar klanten de laatste technologieën en oplossingen beschikbaar kan stellen met efficiency, flexibiliteit en kostenbesparing als resultaat.”

www.aareon.nl

Recente stories