Doen wat je belooft

Doen wat je belooft

Aareon is een softwareontwikkel- en consultancybedrijf met diepgaande kennis en ervaring van de dynamische woningcorporatiemarkt.

"Wij zijn al 35 jaar gecommit aan de markt van woningcorporaties", vertelt statutair directeur Jeroen Kuiper. Aareon heeft in de loop van de jaren veel kennis vergaard van deze specifieke nichemarkt, vooral doordat de medewerkers van Aareon dicht bij hun klanten opereren. "Wij kennen hun problemen en uitdagingen en houden de vinger aan de pols wat betreft nieuwe ontwikkelingen", vult mededirecteur Martin Holwerda zijn collega aan.

 

Aareon begrijpt wat er speelt bij woningcorporaties en investeert doorlopend in praktische oplossingen. Het management begrijpt dat er voortdurend moet worden geïnnoveerd om aan de snel veranderende eisen van de beweeglijke woningmarkt te kunnen blijven voldoen. "Wij zijn opgenomen in de Microsoft Dynamics President’s club. We zitten heel dicht bij het vuur en kunnen daardoor met onze applicatieontwikkeling voorop blijven lopen", claimt Kuiper. "Met het ERP-ontwikkelplatform Dynamics AX kunnen wij snel bedrijfsprocessen digitaliseren." De applicatie Tobias AX bijvoorbeeld ondersteunt vastgoedbeheerders met huren/incasso, planmatig onderhoud, woningverdeling en uitvoering.

"Wij streven er naar om steeds opnieuw efficiëntieverbeteringen aan te brengen in de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers", zegt Holwerda. "O.a. met de nieuwste ontwikkelingen zoals apps en portaalapplicaties, want mobiele data worden steeds belangrijker. Wij zijn in de markt om klanten te ontzorgen en wij doen wat we beloven. Dat zorgt voor tevreden klanten en het feit dat wij ons bedrijf steeds weer terugzien in de Computable Top10 van softwarebedrijven. Daar zijn wij trots op!"

 

www.aareon.nl

Recente stories