Digitalisering

Digitalisering

Aareon, onderdeel van de Europees opererende Aareon Groep, is een vooraanstaand ontwikkelaar en leverancier van vastgoedsoftware in Nederland. De organisatie, voorheen bekend onder de naam SG|automatisering, is al zo’n 35 jaar specialist in innovatieve ICT-oplossingen voor de vastgoedsector. Naast een uitgebreid productenportfolio voor woningbouwcorporaties, vastgoedorganisaties en gemeenten levert het bedrijf ook kennisgedreven dienstverlening als consultancy, systeem- en infrastructuurbeheer, implementatieondersteuning en opleidingen.

De kwaliteit van de in de praktijk bewezen softwaresuites en dienstverlening is gebaseerd op diepgaande kennis van de bedrijfsprocessen van klanten, gekoppeld aan ICT-kennis. “Aareon is een gezond bedrijf met een financieel zeer sterke positie en ruime investeringskracht waardoor wij de slagkracht hebben om nieuwe oplossingen te bouwen en bestaande applicaties te blijven doorontwikkelen”, claimt directeur Jeroen Kuiper. “De toekomstvastheid van onze ICT-oplossingen voor onze klanten is daarmee gewaarborgd.”

Innovatie heeft een doorslaggevende rol bij Aareon. “Het door de Aareon Groep ontwikkelde platform Flexiciel bijvoorbeeld is de multi-channel ICT-oplossing voor het ontsluiten en delen van de informatie van alle digitale klantcontacten”, vertelt mededirecteur Martin Holwerda. “Met Flexiciel kunnen onze klanten snel en eenvoudig selfservice portalen, apps en mobiele applicaties ontwikkelen.” De intelligente software is gebaseerd op open (web)standaarden en geeft vastgoedorganisaties de mogelijkheid om de verschillende bij hen in gebruik zijnde ERP-systemen grensoverschrijdend te koppelen. Flexiciel ondersteunt vastgoedbedrijven dus bij het optimale beheer van hun processen.

www.aareon.nl

Recente stories