050media

050media

Branche
Internet Publishing
KvK nummer
58806415
Opgericht
2009
Aantal medewerkers
60
Adres

050media
Osloweg 105
9723 BK Groningen

Telefoon: (050) 820 02 44
E‐mail: info@050media.nl

Website
Social media

Over 050media

050media – samen naar groei | online marketing & webdevelopment

050media is een eCommerce bureau in Groningen. Wij werken samen met B2B- en B2C-ondernemingen om de omzet via digitale kanalen te maximaliseren. Wij bieden full service ondersteuning op alle relevante gebieden van eCommerce, van webdevelopment tot Search Engine Advertising (SEA) en Search Engine Optimization (SEO).

Onze webdevelopers helpen ondernemers bij het verhogen van de gebruiksvriendelijkheid (usability) en het responsive maken van hun webshop of -site. Met de juiste techniek zorgen wij voor snel laadbare webpagina’s die door zoekmachines zoals Google gemakkelijk kunnen worden ingelezen en geïndexeerd. Daarnaast beschikt 050media over een eigen Content Management Systeem, dat onze webdevelopers volledig voor jouw onderneming op maat kunnen maken.

Onze online marketeers zijn niet alleen gespecialiseerd in SEA maar ook in SEO. Door middel van gestructureerde contentmarketing verhogen wij de vindbaarheid van jouw webshop of -site via zoekmachines zoals Google. Een compleet servicepakket bestaat onder andere uit contentcreatie, linkbuilding en product optimization.

050media streeft in samenwerking met partners naar synergie. Wij denken proactief met je mee om de conversie van je onderneming te verhogen. Onze doelgroep beslaat zowel ZZP’er als webshops en andere ondernemingen die voor hun winst voor een groot deel afhankelijk zijn van een goede online marketingstrategie.