a/s WORKS Outsourcing

a/s WORKS Outsourcing

Aantal werknemers
www.as-works.nl
Branche
Finance - HRM
Website
http://www.as-works.nl
Overige informatie

a/s WORKS heeft twee vestigingen. Onderstaand vindt u de adressen en het centrale telefoonnummer waarop u ons kunt bereiken. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

 

a/s WORKS Amsterdam

kantoor Amsterdam

   Meeuwenlaan 98-100
   Pand Noord
   1021 JL Amsterdam
   T: +31 (0)55 578 9525
   F: +31 (0)55 578 9332


   

a/s WORKS Apeldoorn

152203|2165383|1163

   Boogschutterstraat 11-B
   7324 AE Apeldoorn
   T: +31 (0)55 578 9525
   F: +31 (0)55 578 9332

    

a/s WORKS is in oktober 2002 opgericht door Arjan Sipkema en Robin Heijkoop, die beiden een stormachtige groeiperiode bij PwC Consulting Outsourcing hadden beleefd en het moment daar zagen om hun eigen weg in te slaan. Oorspronkelijk opgericht onder de naam Hemlock Outministration, is de bedrijfsnaam niet veel later omgezet naar a/s WORKS.

Na elf jaar en een aantal bijstellingen van de organisatie zijn we als a/s WORKS één van de meest betekenisvolle spelers in Nederland in het financiële segment met vakspecialisten binnen de financiële administratie en de salarisadministratie, een innovatieve focus en bewezen kwaliteit.

 

a/s WORKS levert administratieve service op maat. Wij richten ons op het gedeeltelijk dan wel compleet overnemen van de financiële  en salarisadministraties. Op deze manier creëren wij optimale processen in de voor u meest gunstige systeemomgeving, resulterend in het behalen van een beter rendement en meer aandacht voor uw core business. Daarnaast behoort het plaatsen van de juiste kandidaten voor uw administratieve proces via detachering en/of werving & selectie tot de mogelijkheden.

Ook voor deskundig advies kunt u bij ons terecht. Met name bij implementatie van nieuwe systemen en processen spelen we  succesvol een rol. Wij hebben de kennis en expertise in huis om tot passende oplossingen en verbeteringen te komen voor uw bedrijf en ontwikkelen voor u, passend bij de gekozen systemen, de tools en rapportages die u nodig hebt.  

 

We zijn een stevige gesprekspartner, ook op strategisch niveau, voor onze klanten. Met name in non profit ontwikkelen we naar een breder ingebed aanbod voor bestuurlijke organisatie en HRM.

 

We zijn herkenbaar aan:

  • Onze  persoonlijke benadering in dienstverlening en het herkennen, erkennen en inzetten van elkaars kwaliteiten, waarbij we korte lijnen houden en  zorgen voor directe communicatie .

 

  • De kwaliteit van kennis en vaardigheden op ons werkterrein. Klantgerichte oplossingen, no-nonsense en to the point. Bij de aanvang en bij de uitvoering van de opdracht investeren we doorlopend  in geautomatiseerde en innovatieve oplossingen.  

 

  • Afspraak is afspraak. We zijn oplossingsgericht en investeren geen tijd  in het zoeken van ‘schuldigen’ bij belemmeringen in werkprocessen. We nemen verantwoording in alles wat we doen.

 

  • We richten ons op passendheid van uw administratieve processen bij uw strategische  focus. We zijn voorbereid op de veranderingen die  uw organisatie gaat doormaken en spelen daar snel op in.

 

  • Wij verbeteren uw processen  en bewaken samen met u de efficiency van de werkprocessen, om een gunstige prijs-kwaliteit verhouding aan te bieden. Zo hebben we bij diverse klanten een kostenreductie van meer dan 25%, tegelijk met kwaliteitsverbeteringen, kunnen realiseren.

 

  • Met onze resultaatgerichte afspraken, meetbare dienstverlening en inbedding van uw administratieve processen in de ontwikkelingsrichting van uw organisatie, gaan we voor excellerend ondernemerschap.

C-stories

C-stories van deze company

Meer C-stories

Meer C-stories

CStories.nl is een uitgave van Adformix.
© 2018 cstories.nl - alle rechten voorbehouden.