Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden

Branche
Finance - Verzekeringen
KvK nummer
52605884
Opgericht
1845
Aantal medewerkers
4.500
Adres

Nationale-Nederlanden

Kantoor Delftse Poort
Weena 505
3013 AL Rotterdam

Postadres:
Postbus 796
3000 AT Rotterdam
Telefoon: (010) 513 10 06
E‐mail: info@nn.nl

Website
Social media
Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen. De combinatie van 6000 deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en diensten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt ons in staat de beste oplossing voor u, onze klanten, te vinden.

Met ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen heeft Nationale-Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die we dagelijks inzetten om onze klanten verder te helpen in het leven, wat er ook gebeurt.

Dienstverlening Nationale-Nederlanden

Bij Nationale-Nederlanden kiest u zelf hoe u geholpen wilt worden. U heeft verschillende mogelijkheden om zaken met ons te doen of onze producten af te sluiten. Wilt u zich laten adviseren over onze producten? Dan heeft u de keuze tussen een onafhankelijk adviseur, een gevolmachtigd agent of een adviseur van Nationale-Nederlanden.

Heeft u geen advies of begeleiding nodig? Dan kunt u bij Nationale-Nederlanden een aantal producten telefonisch of online afsluiten.

 

Zelfstandige toekomst NN Group

Nationale-Nederlanden, ING Investment Management, ING Insurance Europe en ING Life Japan zijn in mei 2014 samengevoegd tot de holding, NN Group N.V.. Deze samenvoeging is gevolgd door een beursgang op 2 juli 2014. De beursgang verandert niets aan de producten en diensten van Nationale-Nederlanden. De voorwaarden en afspraken gemaakt ten aanzien van deze producten blijven gelijk.

 

Onderdeel NN Group

Nationale-Nederlanden maakt deel uit van NN Group N.V. maar het merk Nationale-Nederlanden blijft bestaan.

NN Group N.V. is een beursgenoteerde onderneming, genoteerd aan Euronext Amsterdam. ING Group heeft nu nog een meerderheidsbelang in NN Group. ING wil meer dan 50% van haar aandelen in NN Group vóór 31 december 2015 en de resterende aandelen vóór 31 december 2016 afstoten. Deze doelstelling komt overeen met het tijdpad dat ING is overeengekomen met de Europese Commissie. NN Group is een toonaangevende verzekeraar en vermogensbeheerder die actief is in meer dan 18 landen, met sterkte posities in een aantal Europese landen en Japan. Met meer dan 12.000 medewerkers helpt NN Group mee aan een gezonde financiële toekomst van onze 15 miljoen klanten door het bieden van producten en diensten op het gebied van pensioen, verzekeren, vermogensbeheer en bankieren.