JAJO

JAJO

Branche
Construction
KvK nummer
17094995
Opgericht
1941
Aantal medewerkers
>1.000
Adres

JAJO
Julianaplein 10a
5211 BC ’s-Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 1819
5200 BB ’s-Hertogenbosch

Telefoon: 088-494 70 00
E-mail: info@jajo.com

Website
Social media

Over JAJO

Closing the circle, together
JAJO is een groep bouwgerelateerde bedrijven die het nieuwe fundament legt in een veranderende wereld. Wij ontwikkelen, bouwen, onderhouden, herstellen en oogsten. Onze missie is samen de cirkel sluiten. JAJO behoort tot de top 15 van bouwbedrijven in Nederland en werkt internationaal met dochterondernemingen in het Caribisch gebied en Polen. Wij zijn een financieel gezonde organisatie, bestaan uit 33 zelfstandige bedrijven en hebben ruim 1.000 medewerkers in dienst.
Een duurzame toekomst is de enige toekomst
Als we willen dat alles zo blijft, zal alles moeten veranderen. Zodat onze toekomst leefbaar, betaalbaar en duurzaam is. Voor onszelf, maar ook voor onze kinderen en kleinkinderen. Dat betekent dat we dingen anders willen doen. JAJO wil een nieuw fundament leggen in een veranderende wereld. We willen alles doen om onze negatieve milieu-impact te minimaliseren.
Closing the circle, together
Onze missie is Closing the circle, together. Dit doelt enerzijds op de dochterondernemingen van JAJO welke actief zijn in alle fasen van de vastgoedcyclus. Samen sluiten zij de materiaalkringloop en vormen zij een sterke en unieke combinatie waardoor opdrachtgevers in alle fases van vastgoed ondersteund kunnen worden. Anderzijds onderstreept het dat de noodzakelijke verandering in de vastgoedsector alleen mogelijk is door samen te werken met de hele keten van partners, leveranciers, opdrachtgevers en andere bouwbedrijven.