Hoppinger

Hoppinger

Branche
Internetbureau
KvK nummer
24300171
Opgericht
2001
Aantal medewerkers
72
Adres

Hoppinger B.V.   Google maps
Lloydstraat 138
3024 EA Rotterdam
Telefoon: (010) 221 01 90
Email: info@hoppinger.com

Website
Social media

Hoppinger. Samen met jou gaan we voor de top, en liefst nog een stapje verder!

In 2001 beklom Marijn de hoogste berg van Noorwegen, de Galdhoppigen. Daar ontstond het idee voor Hoppinger; een full service internetbureau in Rotterdam dat zich richt op het behalen van resultaat voor opdrachtgevers én hun doelgroepen. Dat hen begeleidt naar de top en hen prikkelt om nog een stapje verder te gaan.

Met een slim plan, een nauwkeurig uitgestippelde route en goed gereedschap in de backpack; nog steeds is dat het DNA van Hoppinger. We gidsen onze klanten en hun doelgroepen naar hun online doelen. We doen dat met een doordachte strategie, user centered design en hoogwaardige, open source webtechnieken.

Aanpak

Om het beste resultaat te behalen, werken we op basis van de agile/scrum-methode.

Met een multidisciplinair team van strategen, interaction designers, visual designers, developers en online marketeers werken we flexibel en iteratief. Onze certified scrummasters beheersen het proces van A–Z.

Waar je ons voor kunt bellen? Websites, webapplicaties, klantportalen en e-commerce toepassingen – hoe complexer, hoe beter. We gaan de uitdaging graag aan!

 

Open Source

Open source is een manier van software ontwikkelen. Openheid, samenwerken en kwaliteit zijn kernwaarden die binnen de open source community hoog in het vaandel staan. Kernwaarden die Hoppinger volledig onderschrijft.
Maar wat heb jij daaraan, als opdrachtgever? Nou, veel. Open source systemen beschikken over vele functionaliteiten en modules, security is perfect geregeld en licentiekosten zijn er niet. Maar bovenal: door de openheid ben je als klant vrij om een leverancier te kiezen. Er ontstaat dus nooit een vendor lock-in. Dit dwingt internetbureaus die met open source systemen werken om de tevredenheid van hun klanten op de eerste plaats te houden. En dat vinden wij bij Hoppinger vanzelfsprekend!

Hoppinger heeft ervaring met diverse open source content management systemen en application frameworks. Onze open source experts kunnen je adviseren welk systeem het meest geschikt is voor jouw website, webapplicatie, klantportaal of webshop.

Specialismen

Content Management Systemen, WordPress, Open source webdevelopment, Drupal, Campaign Monitor, Webdesign, Interactieontwerp, Online marketing, SEO, REACT en TypeScript