Digitaliseren is ondernemen

Hoppinger is een digital partner die organisaties helpt met uitdagende digitaliseringsvraagstukken. “Digitalisering draait om het makkelijker en sneller leveren van waarde voor mensen en organisaties.”

Digitaliseren is ondernemen

Digitaliseren is meer dan het automatiseren van processen. “Het is een nieuwe vorm van ondernemerschap”, zegt digital entrepreneur Gerard Pastwa. “Een proces waarin je als bedrijf steeds experimenteert, leert en innoveert, maar dan digitaal. Dit vereist dat data, technologie, eindgebruikers en de business op elkaar afgestemd worden. Hoppinger helpt organisaties bij hun digitale transformatie én bij de fase die daarna komt: het optimaal benutten van hun nieuwe digitale landschap.”

Expertise

Hoppinger is de laatste jaren getransformeerd van een digital agency naar digital partner. “We zijn een van de weinige bureaus die strategie, creativiteit én hoogwaardige IT combineren”, zegt CTO Giuseppe Maggiore. “We investeren altijd flink in architectuur en kwaliteit, en innoveren interacties vanuit AI, machine learning en natuurlijk data. Niet voor niets wordt data het nieuwe goud genoemd: als je het goed weet te ontsluiten, leidt het tot nieuwe inzichten en dus businesskansen.”
“We kunnen volop innoveren, maar ook de veiligheid van transacties en persoonsgegevens garanderen”, vult Pastwa aan. “Kwaliteit staat voorop; we bouwen immers oplossingen die mission critical voor onze klanten zijn.”

‘We zijn een van de weinige bureaus die creativiteit én hoogwaardige IT combineren’

Waarde

Vorig jaar trok Hoppinger een ervaren COO aan om de operational excellence naar een volgend niveau te brengen: Hanneke Cunnen-Litjens. “We werken niet projectmatig meer, maar in digitaliseringsprogramma’s”, zegt Cunnen-Litjens. “Juist door een partnerschap voor de lange termijn aan te gaan, raken we steeds meer betrokken bij de businessstrategie van onze opdrachtgevers. De manier waarop we werken is immers net zo belangrijk als de kwaliteit van wat we maken.”

Volgens Pastwa hebben de digital strategy consultants van Hoppinger ook zelf ervaring als ondernemer. “Ze weten dat digitalisering uiteindelijk om de waarde-uitwisseling tussen een bedrijf en hun klant draait. Nu en in de toekomst. Hoppinger is daardoor als geen ander in staat om organisaties mee te laten groeien met wat er in de wereld gebeurt. Dit zorgt ervoor dat ze voorop blijven lopen in hun markt.”

Recente stories