Juridische adviespraktijk met gedegen praktische oplossingen

Juridische adviespraktijk met gedegen praktische oplossingen

Trip Advocaten & Notarissen heeft met 80 juristen, verspreid over Drenthe, Groningen en Friesland, de meest uitdagende juridische adviespraktijk in Noord-Nederland. Jaap-Jan Plas is notaris commercieel vastgoed en Jeroen Reiziger is advocaat ondernemings- en insolventierecht en beiden zijn managing partners bij Trip. “Wij denken dat wij de hoge scores in het MT-onderzoek te danken hebben aan het feit dat steeds meer cliënten ons herkennen als hoogwaardig juridische en strategische partner.

We zijn dankbaar voor dit vertrouwen in onze dienstverlening. Een mooi resultaat van de inzet van al onze medewerkers. Het is ook een waardering voor het feit dat we onderscheidend werken. Onze aanpak is er op gericht om dicht bij de cliënt te staan en praktische oplossingen te bieden. Bruggen bouwen en efficiënte oplossingsrichtingen aanreiken, in plaats van lange theoretische beschouwingen. Ontzorgen en de dingen simpel houden zijn binnen onze organisatie belangrijke uitgangspunten. Het bereiken van de 2e positie sterkt ons hierin.

Deze Noordelijke no-nonsense mentaliteit in combinatie met een stevige adviespraktijk met interessante en vaak complexe vraagstukken, zijn ook aantrekkelijke ingrediënten voor ambitieuze professionals. Onze mensen maken ons kantoor. Zij bepalen het niveau van onze dienstverlening. Aan de poort stellen wij dan ook hoge eisen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk onze medewerkers de ruimte te geven om hun ambities te verwezenlijken. Dat ons kantoor opvalt blijkt ook uit het feit dat we van buiten ons kantoor juridisch toptalent weten aan te trekken. De synergie van een stimulerende werkomgeving, gericht op de hoogste kwaliteit, interessante cliënten en kennisdeling, biedt volop ontwikkelmogelijkheden.”

www.triplaw.nl

Recente stories