Schiphol Group

Schiphol Group

Branche
Personenvervoer - Transport
KvK nummer
34029174
Opgericht
1958
Aantal medewerkers
2.000
Adres

Bezoekadres
Evert van de Beekstraat 202
1118 CP Luchthaven Schiphol

Postadres
Postbus 7501
1118 ZG Luchthaven Schiphol
Telefoon: (020) 601 26 73
(020) 601 91 11 (09:00-18:00)
E-mail: info@schiphol.nl
Vluchtinformatie: www.schiphol.nl

Website
Social media

Connecting The Netherlands

Royal Schiphol Group is een luchtvaartonderneming met een belangrijke maatschappelijke opdracht. Met onze luchthavens creëren wij waarde voor de samenleving en de economie. Reizigers, investeerders, (potentiële) partners, omwonenden, pers en andere geïnteresseerden vinden hier meer informatie over ons mooie bedrijf.

Waar staan we voor? – Connecting the Netherlands

De missie van Royal Schiphol Group is om Nederland optimaal te verbinden met de rest van de wereld en zo een bijdrage te leveren aan de welvaart en het welzijn in Nederland en daarbuiten.
Connecting to compete – Connecting to complete.

Waar gaan we voor? – To become Europe’s Preferred Airport

De ambitie van Royal Schiphol Group is om de luchthaven Schiphol te ontwikkelen tot Europe’s Preferred Airport: de voorkeursluchthaven voor reizigers, luchtvaartmaatschappijen en logistieke dienstverleners.

Hoe gaan we dit bereiken

Om de positie van Mainport Schiphol als multimodaal knooppunt te handhaven en verder te ontwikkelen, moeten wij over de volle breedte succesvol zijn. In onze strategie tot 2020 focussen we daarom op vijf strategische pijlers: Top Connectivity, Excellent Visit Value, Competitive Marketplace, Development of the Group en Sustainable & Safe Performance. Dit laatste thema loopt als rode draad door de overige vier thema’s heen.

Zo gaan we daarbij met elkaar om

Onder integriteit verstaan wij dat we eerlijk zakendoen en respectvol met elkaar omgaan. Daar hechten we grote waarde aan. Omdat bij integriteit ook een transparant beleid hoort, geven we onze stakeholders graag inzicht in de gedragsregels en codes waar we ons aan meten.