Boertien Vergouwen Overduin

Boertien Vergouwen Overduin

Branche
Administratieprogramma’s onderwijs
KvK nummer
60056266
Opgericht
1978
Aantal medewerkers
200
Adres

Boertien Vergouwen Overduin
Marathon 7
1213 PD Hilversum
Telefoon: 035 204 3757
E‐mail: info@bvo.nl
Whatsapp: 06 – 10 902 588

Website
Social media

Over Boertien Vergouwen Overduin

Boertien Vergouwen Overduin is hét trainingsinstituut van Nederland. Speciaal gericht op werkenden. Met een focus op het rendement van de training, voor zowel het individu als de organisatie. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij de uitvinders van het resultaatgerichte trainingsvak. We hebben dat vak doorontwikkeld en blijven het voortdurend vernieuwen. Aspecten als 70-20-10, blended learning, brainbased, wij hebben ze toepasbaar gemaakt. Wetenschappelijke inzichten vertaald naar de praktijk. De praktijk van onder andere de top 500 bedrijven in ons land. Inmiddels zijn wij onderdeel van NCOI Groep.

Met het meest kwalitatieve en uitgebreide assortiment zijn wij leidend in open-lijntrainingen. We bieden trainingen op alle niveaus, voor alle werkenden van Nederland. Van gesprekstechniek tot en met een volledige Leadership Academy. Innovatief, to the point en direct toepasbaar. Gegeven door de meest professionele trainers en afgerond met waardevolle certificaten.

Voor organisaties die behoefte hebben aan resultaatgerichte maatwerktrainingen, zijn wij de ideale learningpartner. Door onze jarenlange ervaring, onze bijzondere visie op leren, onze innovatieve denkkracht en onze creatieve werkvormen, weten wij als geen ander uw organisatievraagstukken te vertalen naar de individuele trainingsbehoeften van uw medewerkers. Zie ons als architecten die weten wat bij specifieke organisaties en deelnemers het beste werkt. Die daardoor in staat zijn precies de juiste maatwerkprogramma’s samen te stellen. In nauwe co-creatie met u, eventueel aangevuld met de expertise van onze partners binnen NCOI Groep. Ons uitgekiende projectmanagement verzekert u daarbij van een soepel proces. Kortom, met onze expertise en onze maatwerktrainingsprogramma’s presteert uw organisatie beter. Wat uw trainingsvraagstuk ook is.