Boertien Vergouwen Overduin is sinds 2014 onderdeel van de NCOI Groep. “Wij verzorgen opleidingen die gericht zijn op het ontwikkelen van vaardigheden als leidinggeven, coaching en communicatie”, vertelt Martin van der Groep, algemeen directeur van Boertien Vergouwen Overduin. “Al meer dan 45 jaar zit trainen in ons DNA. Kies je voor ons, dan kies je voor ‘de uitvinders’ van het vak. Onze kracht is niet alleen dat we de beste trainers hebben, maar heel goed de vraag van de klant kunnen beantwoorden.”

Van der Groep is van mening dat werknemers met betere vaardigheden de onderneming van goed, via beter, naar best kunnen brengen. “Met goed opgeleid personeel wordt het bedrijf sterker. Om er zeker van te zijn dat mensen eruit kunnen halen wat erin zit, blijven wij het vak voortdurend vernieuwen. Als je sinds 1975 trainingen geeft, dan weet je inmiddels wel wat betere mensen voor een organisatie betekenen.”

Nederland is een kenniseconomie. Om in deze economie concurrerend te blijven, is scholing op mbo-, hbo- en masterniveau essentieel. Van der Groep geeft daar verdieping aan: “Door corona is het een en ander veranderd. Het hybride werken heeft terrein gewonnen. Ook in deze nieuwe werkelijkheid moet het personeel goed opgeleid blijven, alleen er zijn andere vaardigheden nodig. Wij trainen een heel scala aan vaardigheden waar uiteindelijk jouw hele organisatie beter van wordt. Dus ben je op zoek naar betere mensen? Dan heb je die al. Ze kunnen alleen nóg beter worden. Leiderschap op afstand is een van de trainingen die we hiervoor speciaal hebben ontwikkeld. Door leidinggevenden de juiste handvatten te geven om ze beter te laten communiceren op afstand komen ze tot teams die goed samenwerken.”

Recente stories