Aareon

Aareon

Branche
IT
KvK nummer
04026125
Opgericht
1979
Aantal medewerkers
1.800 (in Europa)
Adres

Bezoekadres Hoofdkantoor
Cornelis Houtmanstraat 36
7825 VG Emmen
Postadres
Postbus 2036
7801 CA Emmen
Telefoon: 088 2420242
info@aareon.nl

Website
Social media

Aareon is dé toonaangevende leverancier van ERP-software en digitale oplossingen voor de Europese vastgoedsector en haar partners. Aareon is vertegenwoordigd in 9 Europese landen op 40 locaties en bedient met 1.800 medewerkers meer dan 3.000 vastgoedbedrijven die samen 10 miljoen vhe’s beheren.

Bedrijfsprofiel

De Europese vastgoedsector is snel op weg om de mogelijkheden die nieuwe technologieën bieden volledig te benutten. Mobiele oplossingen, virtual assistants, klantenportalen en apps, consultancy op afstand, drones voor het handhaven van veiligheidsmaatregelen, gebouwinformatiemodellen, design thinking en nog veel meer.
Aareon’s focus is om deze technologieën en innovaties voordelig en integreerbaar te maken voor onze klanten. Al onze oplossingen zijn ingebed in de Aareon Smart World, een digitaal ecosysteem met onze eigen landspecifieke ERP-systemen als kern. Het stelt onze klanten in staat om in contact te komen en gegevens uit te wisselen met hun huurders en huiseigenaren, met zakenpartners, maar ook met gebouwen en technische apparaten. Alle systemen en gegevens worden aangeboden vanuit de exclusieve Aareon Cloud in ons datacenter in Mainz, Duitsland.

Aareon is een gevestigde speler in de vastgoedmarkt en bestaat al meer dan 60 jaar. Niet alleen kennen we onze markt van haver tot gort, ons bedrijf heeft ook een zeer brede basis en heeft ongeveer 1.600 mensen in dienst op 37 locaties in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk, Scandinavië en Oostenrijk.

Als toonaangevende leverancier van oplossingen en adviesdiensten voor de Europese vastgoedsector en haar partners in dit digitale tijdperk, zet Aareon zich in voor baanbrekende nieuwe mogelijkheden en het bepalen van de standaard voor de gehele branche.