XSARUS is een digital commerce bureau met een toppositie in de Benelux. Vanuit Middelharnis en Rotterdam werken dagelijks ruim 75 specialisten voor gerenommeerde merken zoals Bugaboo, Dille & Kamille, Sacha, Wehkamp en WE Fashion, vertelt ceo Paul Kieviet van XSARUS. De klantnamen laten zien dat de nadruk ligt op fashion en lifestyle. “We helpen fabrikanten, wholesalers en retailers met het verwezenlijken van omnichannel e-commerce op het hoogste niveau”, zo vat hij de dienstverlening in één zin samen. “We doen dat met een integrale blik, die vormgeeft aan de digitale transformatie van onze klanten.”

XSARUS heeft de diensten verdeeld in vier disciplines. “Ten eerste Digital Commerce, de verzamelnaam voor het ontwerpen en developen van webshops, op basis van o.a. Magento en TableTop. De tweede is Product Informatie Management (PIM), met behulp van inRiver en ContentServ. Voor Wehkamp bouwen en onderhouden we bijvoorbeeld hun PIM-systeem, waarmee honderdduizenden producten worden beheerd. Digital marketing en Business Intelligence zijn de overige disciplines, waarmee we ook domeinen als personalisatie, customer loyalty en marketing intelligence op hoog niveau invullen.”

De markt herkent de kwaliteiten van XSARUS, zegt Kieviet. “Voor het derde jaar op rij hebben we een toppositie bij de e-commercebureaus in de Emerce 100.” Trots is hij ook op de samenwerking met Magento, als een van de weinige Professional Partners. Die samenwerking onderstreept dat XSARUS altijd open staat voor partnerships, met één duidelijke voorwaarde vooraf. “Een partnership moet bewezen meerwaarde kunnen bieden. Zo stelt het zorgvuldig uitgekiende netwerk van technologiepartners ons in staat om onze klanten altijd te voorzien van de beste oplossing.”

www.xsarus.nl

Recente stories