“Steeds meer organisaties willen datagedreven beslissingen maken. Maar hoe werk je effectief met data? Laat je digitale transformatie in goede banen leiden door specialisten en investeer in de kennisontwikkeling van je team”, zegt René de Boer. Hij is CEO van Digital Power, hét Data Consultancy bedrijf uit Amsterdam. Dit team van 65 dataprofessionals helpt organisaties hun doelstellingen te bereiken met behulp van data. “Om dit stapsgewijs te doen, hebben we onze eigen methode ontwikkeld: het Digital Power Bouwstenenmodel.

Aan de basis van dit model staat een heldere datastrategie met meetbare doelstellingen. Deze formuleren we samen met onze opdrachtgevers. Vervolgens zijn een solide data-infrastructuur en technische implementatie van de nodige systemen en (analytics) tools essentieel. Onze Data Engineers en Technisch Data Analisten ontsluiten complexe data en richten analytics tools naadloos in. Als de data betrouwbaar is, maken onze Data Analisten deze inzichtelijk door middel van rapportages, dashboards en andere typen visualisaties.

Onze Customer Experience experts helpen bedrijven klantgedreven te werken met behulp van data. Om de concurrentiepositie te versterken, willen steeds meer organisaties ook aan de slag met intelligente oplossingen als Machine Learning en Artificial Intelligence. Onze Data Scientists begeleiden ze hierbij. Bij elke bouwsteen en/of stap staan de medewerkers van onze opdrachtgevers centraal. We werken nauw met ze samen en delen zo graag onze kennis en enthousiasme voor ons vak. Wij zijn ervan overtuigd dat alle bedrijfsprocessen steeds meer datagedreven worden. Effectief werken met data biedt enorme kansen voor kostenreductie, ontwikkeling van sterkere proposities en meer tevreden klanten.”

www.digital-power.com

Recente stories