Lokaal met de slagkracht van big tech

Proserve levert businesskritische managed-IT-oplossingen en opereert als serviceprovider cloudonafhankelijk. “Het doel is optimale veiligheid van bedrijfskritische applicaties, zodat onze klanten zich helemaal kunnen richten op hun corebusiness”, zegt Sales Director Patrick Grauss.

Lokaal met de slagkracht van big tech

“Je kunt bij ons je applicaties en data onderbrengen in uiteenlopende omgevingen, variërend van de public tot private cloud en een combinatie daarvan. Voor het selecteren van de infrastructuur die het best past bij de toepassing die jij voor ogen hebt, is het van cruciaal belang dat je een goed beeld hebt van de kenmerken van de verschillende opties. Wij beschikken over deze kennis en ondersteunen jou bij het maken van de beste keuzes”, zegt Marcel Boogert, Head of Managed Operations.

‘De kans dat wij jouw vraag niet kunnen beantwoorden, is zeer klein’

Persoonlijke benadering

“Een digitale omgeving kan complex zijn. Het is dan ook prettig als iemand proactief met je meedenkt. Het gaat daarbij niet alleen om de technologie, maar vooral om de toepassing die jouw bedrijf voor ogen heeft. Wat wil je bereiken met je toepassing? En wat zijn je groeiambities? Dit zijn belangrijke vragen die je van een managed solutions provider kunt verwachten”, licht Patrick Grauss toe. “Je wilt korte lijnen met experts die je persoonlijk te woord staan, die jouw specifieke situatie kennen en inspelen op jouw business en markt. Onze specialisten staan dan ook dagelijks in contact met klanten en zijn ervaren met het realiseren van technologische oplossingen voor het ondersteunen van de business.”

Europees alternatief voor Amerikaanse big tech

“Proserve is het managed-solutionslabel binnen de techfamilie team.blue. Met 2,5 miljoen Europese klanten is team.blue een uniek en sterk alternatief voor Amerikaanse hyperscalers. Hierdoor profiteer je als klant van het beste van twee werelden: een lokale partner die je met een persoonlijke benadering optimaal ondersteunt en een managed solutions provider die over de slagkracht, kennis en expertise van een tech-powerhouse beschikt. Loop je bijvoorbeeld tegen vraagstukken aan die buiten ons eigen specialisme vallen en we binnen Proserve niet voor je kunnen beantwoorden? Dan kunnen we altijd gebruikmaken van een breed ecosysteem van gespecialiseerde zusterbedrijven, die ieder hun eigen expertise hebben. De kans dat wij binnen team.blue jouw vraag niet kunnen beantwoorden, is dan ook zeer klein”, zegt Grauss.

Recente stories