Composable enterprise

Sámen uitdagingen aanpakken en doelen realiseren, dáár gaat het volgens TRIMM’s managing partner Marc Woesthuis om. Hierbij staat de composable onderneming als volgende stap in digitale transformatie centraal.

Composable enterprise

Dertig jaar digitale ervaring, 110 vakmensen: TRIMM heeft alles om de digitale wereld voor bedrijven mooier en simpeler te maken. Voor onlinecampagnes, voor internettoepassingen, voor digitale platforms.

TRIMM werkt steeds vaker langdurig samen met organisaties in hun groei naar een composable (samengestelde) enterprise. De organisatiestructuur, de processen en ondersteunende digitale tools zijn hierbij modulair samen te stellen, om de behoefte aan flexibiliteit en wendbaarheid in een zeer veranderlijke wereld in te vullen.

Woesthuis: “Ik gebruik vaak het voorbeeld van Lego-blokjes: zeer gestandaardiseerd en toch is oneindig veel maatwerk mogelijk.” Daarbij is technologie het sluitstuk, niet het uitgangspunt. De business heeft een wendbare, flexibele organisatie nodig. Dit vergt wendbare en digitale processen, die, samen met medewerkers, ondersteund worden door modulair op te bouwen digitale en IT-ondersteuning.

“Dit gaat een stap verder dan digitaliseren van processen. Hiervoor moet je in de hele organisatie, van top tot werkvloer, de wil en de visie hebben om je business versneld klaar te maken voor morgen. Als je het alleen loslaat op je IT, blijft het een IT-feestje.”

Een bureau als TRIMM helpt end-to-end om organisaties wendbaar te maken, met name in hightech en manufacturing. “Kennis van verandering, mensgerichtheid én verticale specialisatie, dát is ons onderscheidende vermogen in het versneld, integraal realiseren van een composable enterprise.”

Recente stories