TRIMM

TRIMM

Branche
Internetbureau Full-services
KvK nummer
06069220
Opgericht
1993
Aantal medewerkers
110
Adres

TRIMM Enschede Google maps
Moutlaan 25
7541 PJ Enschede

Postadres
Postbus 1208
7500 BE Enschede
Telefoon: (053) 480 04 80
E-mail: info@trimm.nl

Vestiging Amsterdam
Danzigerbocht 39P
1013 AM Amsterdam

Website
Social media

TRIMM staat al meer dan 25 jaar garant voor vloeiende interactie voor én achter de schermen. We werken met meer dan 100 specialisten die zich gepassioneerd over de volle breedte inzetten om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken.

We maken mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap).

TRIMM werkt voor nationale en internationale opdrachtgevers, waaronder Damco, Universiteit Twente, KPN, Philips, One For All, Pentair, TenCate, Victron Energy en ROC van Twente.

We zijn gevestigd op bedrijvencampus CeeCee. CeeCee is een inspirerende werk- en ontmoetingsplek voor hoogwaardige en kennisintensieve bedrijven in media, technologie, ICT, design en architectuur.

Onze craftsmen gebruiken de beste gereedschappen die zij nodig hebben. We hebben daarom met een aantal best in class partijen een samenwerking om tot de beste B2B oplossingen te komen voor onze klanten.