De kracht van (inter)nationale samenwerking

In 2019 bundelde de TransIP Group de krachten met de Combell Group in België en de Register Group in Italië om het Europese webhosting “powerhouse” team.blue te vormen.

Sinds de oprichting van team.blue is het bedrijf niet gestopt met groeien. Zo hebben zich inmiddels ook het Bulgaarse Superhosting en het Turkse Natro aangesloten bij het team.

Hiermee komt team.blue weer een stap dichterbij om de grootste Europese partij te worden waarbinnen vooraanstaande techbedrijven hun kennis, expertise en middelen met elkaar delen. De ruim 1400 medewerkers zijn zo in staat in hoog tempo te innoveren en tools te creëren waarmee ruim 2 miljoen klanten in 13 Europese landen het maximale uit hun digitale bestaan kunnen halen.

team.blue NL

team.blue NL is voorloper in de nationale optimalisatieslag en heeft met alle Nederlandse team.blue-leden het afgelopen jaar enorm veel bereikt. Er zijn platformen met elkaar gedeeld, succesvolle migraties afgerond en vele websites getransformeerd ter bevordering van een uniforme stijl. Hierdoor hebben honderdduizenden Nederlandse klanten een nog betere gebruikerservaring en best-in-class-tools tot hun beschikking gekregen. Iets wat niet gelukt was als de team.blue NL-leden niet optimaal van elkaars expertises gebruik zouden maken. Expertise op het gebied van onder andere connectivity, infrastructuur, webhosting en managed en unmanaged IT-oplossingen.

Een Europees avontuur

team.blue NL staat te springen om alle Europese bedrijven beter te leren kennen en, net zoals dat in Nederland lukt, het maximale uit de samenwerkingen te halen.

Op nationaal niveau is in ieder geval bewezen dat de beste techmerken niet in elkaars vaarwater hoeven te zitten, maar elkaar juist rijkelijk aanvullen. Samen staan ze aan het begin van een Europees avontuur waar ze individueel niet van hadden durven dromen.

Maak kennis met de Nederlandse leden van team.blue: Proserve, Signet, CloudVPS, Hypernode, VDX, Vimexx, iXL Hosting, Hosting XS, Breedband en uiteraard TransIP.

Over de auteur

Akif Hodzic is Content Specialist bij team.blue

Recente expert-content