Yacht

Yacht

Branche
HR - Detachering - W&S
Website
Overige informatie

Hoofdkantoor Yacht

Diemermere 25
1112 TC Diemen
Postadres:
Postbus 12610

1100 AP Amsterdam

Telefoon: 020-5197777

Fax: (020) 519 79 50

E-mail: info@yacht.nl

Over Yacht

Yacht maakt wendbaar
Yacht begrijpt de bedrijfsvoering van organisaties. De expertise en implementatiekracht van Yacht dragen bij aan het realiseren van organisatiedoelstellingen en het verankeren van kennis.

Yacht biedt op elk gewenst moment flexibiliteit, voor ieder vakgebied en voor iedere branche. De juiste kennis op het juiste moment.
Dankzij een landelijk netwerk altijd in de buurt.

Yacht visie en kernactiviteiten

Onze visie
De wereld van werken verandert continu. Een wereld waarin organisaties voorop willen lopen om hun concurrentiepositie te verbeteren en waarin de arbeidsmobiliteit toeneemt. Organisaties die de juiste kennis op het juiste moment aantrekken en deze kennis ook vast weten te houden, bouwen een voorsprong op. Dit vergt flexibiliteit.

Onze kernactiviteiten
Een slagvaardige organisatie anticipeert snel en overtuigend op wisselende (markt)omstandigheden. Liefst zonder dat de aandacht voor de kernactiviteiten wordt verstoord. Flexibiliteit is daarom essentieel. Onze professionals leveren daaraan een belangrijke bijdrage: tijdelijk of vast. Het managen van die flexibiliteit is een vak. Ons vak. Als marktleider zien we het als onze verantwoordelijkheid om met onze expertise bij te dragen aan het succes van onze opdrachtgevers in een veranderende wereld van werken. Of dat nu voor een specifiek project is of voor de tijdelijke opvang van operationele werkzaamheden. En of het nu gaat om een groep professionals of om een persoon: met Yacht weet u zeker dat u altijd de interim-professional in huis heeft met de juiste expertise. Op de juiste plek, op het juiste moment.

Onze vakgebieden
    * Bouw, Civiel & RO
    * Finance
    * Human resource management
    * ICT
    * Legal
    * Logistics
    * Marketing & communicatie
    * Procurement
    * Technology
Onze Dienstverlening
    * Detachering
    * Werving & selectie
    * Carrière
    * Managed Services
    * Algemene voorwaarden

Hoe kan Yacht u helpen?

Een slagvaardige organisatie anticipeert snel en overtuigend op wisselende (markt)omstandigheden. Liefst zonder dat de aandacht voor de kernactiviteiten wordt verstoord. Flexibiliteit is daarom essentieel. Onze professionals leveren daaraan een belangrijke bijdrage.