Partner voor complexe vraagstukken

Partner voor complexe vraagstukken

Yacht, marktleider in interim management, heeft zich ontwikkeld tot een partner die voor zijn klanten oplossingen en producten ontwikkelt om grote en complexe vraagstukken op te lossen. “Ik vind het geweldig dat je dit nu terugziet in onze positie in de lijst”, zegt algemeen directeur Lieke Schepers.

Yacht is ruim twintig jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 2015 zijn alle professional labels binnen de Randstad Groep onder deze noemer samengebracht. Dit resulteert in een dienstverlener met ruim 4.500 professionals.
Schepers: “We hebben een breed netwerk opgebouwd en hebben dus een goed beeld van wat er leeft bij onze klanten. Hier kunnen wij op inspelen.” Ze doelt op een brede reeks vraagstukken die gerelateerd zijn aan de arbeidsmarkt, maar ook aan bredere maatschappelijke zaken als de digitale transformatie en de energietransitie.
“We zagen de uitdagingen waar onze klanten voor staan en realiseerden ons dat wij de expertise al in huis hebben om in de volle breedte van die vraagstukken oplossingen aan te bieden. Denk aan IT en Engineering oplossingen op basis van een statement of work, maar ook aan producten als de finance scan. Uiteraard naast onze HR-oplossingen als interim management, executive search en het bemiddelen van ZZP’ers tot aan het volledig uitbesteden van talent management en strategisch advies. Met onze kennis van de arbeidsmarkt en visie op de toekomst kunnen wij onze klanten helpen de volgende cruciale stap te nemen in deze snel veranderende wereld.
Wij geloven dat vooruitgang ontstaat als de juiste mensen samenkomen. Het gaat niet alleen om de technische en inhoudelijke expertise maar ook om de juiste mindset, de passie en drive van onze professionals, de soft skills zoals creativiteit, buiten de kaders denken en van elkaar leren. Als die professionals samenkomen, dan ontstaat vooruitgang. Dit noemen wij Pushing Horizons.
Dan is het ontzettend gaaf als je in de volle breedte herkend en erkend wordt door de markt en onze klanten. Dat maakt me ontzettend trots op onze mensen, want aan hen hebben we dit te danken.”

Recente stories