Sogeti Nederland B.V.

Sogeti Nederland B.V.

Branche
ICT
KvK nummer
30200252
Opgericht
1967
Adres

Sogeti Nederland BV
Bezoekadres
Lange Dreef 17
4131 NJ Vianen

Postadres
Postbus 76
4130 EB Vianen
Telefoon 088-660 6600
E-mail info@sogeti.nl

Website
Social media

Door gepassioneerd ICT-vakmanschap bijdragen aan het resultaat van klanten. Ofwel ‘Resultaat door gepassioneerd ICT-vakmanschap’. Dat is de visie van Sogeti. Verplichtingen durven aangaan. En verantwoordelijkheid nemen.

Aan de basis van hechte en langdurige relaties met klanten staat de professionaliteit en het ondernemerschap van onze medewerkers.

We zorgen er altijd voor dat ons werk concreet bijdraagt aan de strategische doelstellingen van de klant. Om dat waar te maken zijn de kennis en vaardigheden van onze professionals een groot goed. Reden om aanzienlijk te investeren in ontwikkelingsmogelijkheden voor onze medewerkers.

Onze core-business?

Business ICT, Applicatie Services, Infrastructuur Services, Testen en Kwaliteitszorg; we zijn u van dienst met een breed dienstenpakket. De rode draad? Het ontwerpen, realiseren, inrichten en managen van stabiele en betrouwbare ICT-oplossingen.

Onze klanten behoren tot de top-200 van het Nederlandse bedrijfsleven. Sogeti is onder meer te vinden bij overheden, banken en verzekeraars, alsook in de detailhandel, logistiek en luchtvaart.

Spin in het web

Om u optimaal te bedienen, beschikt Sogeti over de divisie Klantadvisering & Verkoop (K&V). De relatiemanagers dragen zorg voor communicatie tussen, en de coördinatie van, onze dienstverlening en uw organisatie. Zij benaderen de markt branchegewijs, doorgronden branchespecifieke problematiek en zorgen ervoor dat u profiteert van specifiek op uw situatie toegespitste best practices.

Nieuwe trends

Het volgen van nieuwe ontwikkelingen in ICT is voor veel organisaties een zware opgave. Met het eigen Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie (ViNT) geeft Sogeti invulling aan de koppeling tussen bestaande bedrijfsprocessen en nieuwe ontwikkelingen. ViNT inspireert organisaties daarmee tot het in beschouwing nemen of toepassen van nieuwe technologieën.

Regelmatig verschijnen er publicaties van de hand van ViNT en nemen we klanten mee tijdens symposia in de resultaten en bevindingen van ViNT.

Onze Diensten:

Applicatie services
Sogeti ontwikkelt in alle marktconforme ontwikkelomgevingen maatwerkprogrammatuur. De activiteiten hebben betrekking op ontwikkeling en beheer van applicatie- en databasetoepassingen voor alle beschikbare computerplatformen.

Business-ICT Services
Business-ICT services fungeert als brug tussen business en ICT. De activiteiten op dit werkgebied zijn gerelateerd aan IT-Governance, Architectuur, Proces- en Implementatiemanagement.

Infrastructuur services
Het werkgebied van infrastructuur services begint bij het ontwerpen, ontwikkelen en eindigt bij het uiteindelijke beheren van infrastructuur.

Testen en Kwaliteitszorg
Sogeti is wereldmarktleider op het gebied van testen. De ontwikkelde testmethodieken behoren tot de meest voorkomende trefwoorden in de ICT. Het werkgebied van infrastructuur services begint bij het ontwerpen, ontwikkelen en eindigt bij het uiteindelijke beheren van infrastructuur.