SAP Nederland B.V.

SAP Nederland B.V.

Branche
ICT
KvK nummer
16053535
Opgericht
1972
Aantal medewerkers
>100.000 ww
Adres

SAP Nederland BV
Amerikastraat 10
5232 BE ‘s-Hertogenbosch
Telefoon +31 (0)73 645 75 00

Business Services Center Nederland B.V.
Zonnebaan 17
3542 EA Utrecht
Telefoon +31 (0)30 247 8000

Website
Social media

Over onze organisatie

SAP neemt volop deel aan de hedendaagse technologische revolutie. Als marktleider op het gebied van bedrijfsapplicaties helpen wij organisaties om de complexiteit het hoofd te bieden, nieuwe kansen te creëren voor innovatie en groei, en de concurrentie voor te blijven.

Over het Nederlandse bedrijf

De Nederland organisatie is een dochteronderneming van de wereldwijde organisatie en verantwoordelijk voor alle activiteiten in Nederland. Het hoofdkantoor staat in ’s-Hertogenbosch. Als marktleider in bedrijfssoftware helpt ons bedrijf kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van ons bedrijf stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van ons bedrijf om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien.

Digital business en digitale transformatie

Omdat de digitale economie mensen, bedrijven en ‘dingen’ steeds meer met elkaar verbindt, worden bestaande businessmodellen ingrijpend verstoord. Hoe wordt uw onderneming een slimme, digital business? En welke mogelijkheden liggen er in het verschiet in dit tijdperk van digitalisering? Start uw transformatietraject hier, met praktische tips, best practices en meer.

Wat stimuleert digitale transformatie?

Een digital business wordt gebouwd op een nieuwe infrastructuur voor computing, die rust op vier pijlers: mobiliteit, cloud, big data en analytics. Het Internet of Things (IoT), de vooruitgang in machine learning en innovaties zoals blockchain versnellen deze ontwikkeling. Deze moderne technologieën geven bedrijven de mogelijkheid om businessmodellen ingrijpend te veranderen en nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Lees meer over de trends die de verschuiving naar digital transformation aansturen: