Cloud-oplossingen van SAP zijn eenvoudig schaalbaar en kunnen op elk moment precies passend worden gemaakt aan veranderende zakelijke behoeften.

Alle bedrijfsinformatie is direct beschikbaar en toegankelijk via een webbrowser. Met een cloud-oplossing van SAP is de gebruiker verzekerd van een snelle en eenvoudige toegang tot alle benodigde applicaties en gegevens – met zowel desktops, laptops, tablets als mobiele apparaten – wat de wendbaarheid van uw bedrijf en de reactiesnelheid van uw medewerkers aanzienlijk vergroot.

Bovendien is de vlekkeloze werking van uw IT-systeem gewaarborgd dankzij de kennis en ervaring die SAP heeft met de integratie van verschillende applicaties en processen. Of u nu kiest voor een cloud-oplossing voor uw gehele bedrijf, of alleen de mogelijkheden van enkele afdelingen wilt vergroten, de oplossingen van SAP zijn kosteneffectief en leveren snel toegevoegde waarde op: zowel in het gebruik als bij het onderhoud.

 

Onnoemelijk veel nieuwe mogelijkheden liggen binnen handbereik. Door voor SAP te kiezen vermijdt u ook risico’s. De continuïteit van dienstverlening is immers gewaarborgd door SAP’s stabiele positie. Het uitgebreide portfolio van SAP oplossingen ondersteunt en verbetert uw bedrijfsessentiële assets: medewerkers, kapitaal, klanten en leveranciers. De oplossingen zijn ontworpen om end-to-end processen te ondersteunen. En alleen SAP combineert applicaties, mobiliteit, informatie en sociaal verkeer. “SAP oplossingen en het gebruik ervan in de cloud geeft organisaties een enorme concurrerende voorsprong”, aldus Herbert Schut, Director Sales Cloud Solutions bij SAP. “Dankzij de innovatieve cloud-oplossingen van SAP kunnen zij weloverwogen beslissingen nemen zonder te hoeven investeren in een kostbare IT-infrastructuur.”

 

www.sap.nl/cloud

Recente stories