NOVISOURCE

NOVISOURCE

Branche
Business Consultancy
KvK nummer
30194488
Opgericht
2001
Aantal medewerkers
110
Adres

Novisource
Hoogoorddreef 56L
(9de etage)
1102 BE  Amsterdam
Telefoon: +31 (0)20 25 88 556
E-mail:info@novisource.nl

Website
Social media

Over ons

Specialisatie op thema

Dagelijks vertalen projectmanagers, businessconsultants en interim-managers van Novisource actuele en relevante thema’s op het gebied van business en ICT naar de bedrijfsvoering en operationele processen van organisaties in met name de financiële sector. Dit doen zij op een puur ondernemende wijze en met de benodigde realisatiekracht. Zo helpt het bedrijf organisaties zich te ontwikkelen en hun doelen te realiseren.

Marktfocus

Vanuit naar sector gespecialiseerde werkmaatschappijen bedient het bedrijf de markt. Het bedrijf richt zich op de sectoren Banking & Investments, Insurance en Pensions. Door deze sterke focus is Novisource in staat continu kennis en ervaring binnen de betreffende sector op te bouwen. Het maakt dat het bedrijf steeds weet wat er speelt en op de hoogte is van de meest actuele ontwikkelingen in uw markt.

Branche ervaren

Bij het bedrijf werken ondernemende mensen die eerder ruime werkervaring hebben opgedaan in de branche waarin zij nu gespecialiseerd zijn. Dat betekent dat zij de taal van uw business spreken, uw vraagstukken snel doorgronden en vindingrijke oplossingen kunnen aanreiken. Onze professionals hebben naast ruime branche-ervaring state-of-the-art kennis van ICT en business en uitstekende vaardigheden om opdrachten binnen de gestelde termijn en met de beschikbare middelen te realiseren.

Deel groter geheel

Het bedrijf maakt deel uit van de beursgenoteerde moeder waarvan ook de Contracting Services B.V. en OPDION Services B.V. deel uit maken.