Novisource

Novisource

Branche
Business Consulting and Services
KvK nummer
30194488
Opgericht
2001
Aantal medewerkers
110
Adres

Novisource
Hoogoorddreef 56L
(9de etage)
1102 BE  Amsterdam
Telefoon: 020 25 88 556
Telefoon: 06-83 67 61 84
E-mail: info@novisource.nl

Website
Social media

Bron van Excellente Mensen / Veranderen en Realiseren met Impact

Onze Visie – wat “drijft” de financiële sector

De omarming en integratie van nieuwe technologie – digitale transformatie – waarmee op basis van beschikbare processen en data in een transparante en veilige omgeving:

• een verbeterde klantervaring en operationele wendbaarheid kan worden gerealiseerd;

• efficiënter (geautomatiseerd) wordt voldaan aan rapportage-eisen vanuit toezichthouders;

• nieuwe verdienmodellen worden ondersteund om concurrentie van nieuwe toetreders in de sector het hoofd te bieden.

De financiële sector transformeert steeds meer naar een data-gedreven sector, data vormt het hart van de digitale transformatie. Waarbij met een scherp oog voor informatiebeveiliging en op basis van nieuwe technologie bestaande processen hernieuwd worden ingericht.

Onze Missie

Veranderkracht ; Novisource helpt haar opdrachtgevers met het realiseren van veranderambities en ondersteunt bij de transformatie naar een veilige, data gedreven organisatie

Wat bieden wij ?

Verandercapaciteit voor de business thema’s Regulatory change en Digital transformation, ondersteund door kennis en expertise op het gebied van Information services (data management & applicatie integratie) en Information security.

Wat maakt ons uniek?

Onze professionals begrijpen de keten waarin financiële bedrijven opereren en beschikken over de juiste ervaring met- en kennis van: producten, processen, wet- en regelgeving en het bijbehorende IT landschap binnen de financiële sector. Wij zijn daardoor in staat verandering in de totale keten voor deze sector te ondersteunen.

Onze aanpak en kernwaarden

Bij Novisource werken we vanuit kennisteams. Onze consultants verbinden hier theorie en praktijk, gericht op doorlopende ontwikkeling en verbetering.