Bron van excellente mensen

NOVISOURCE helpt organisaties om te gaan met de continu veranderende wereld. Het bedrijf levert de veranderkracht die nodig is om de ambities van opdrachtgevers te realiseren. “Onze kernwaarden zijn verbinding, daadkracht, bevlogenheid en ondernemerschap.”

Bron van excellente mensen

“Iedere dag vertalen onze consultants actuele thema’s in business en IT naar de bedrijfsvoering van cliënten”, zegt algemeen directeur Roy Vissers. “We werken vooral in de financiële sector. Een dynamische branche, onder andere door digitalisering en robotisering. De regeldruk is hoog, er wordt hard gewerkt aan transparantie en het herwinnen van vertrouwen. Dit alles noodzaakt financials om in hoog tempo te blijven transformeren en innoveren.”

 

‘Novisource verbindt toptalent aan opdrachtgevers met een veranderambitie’

 

Specialismen

NOVISOURCE beschikt over excellente kennisteams die theorie en praktijk combineren binnen vier specialismen. Als eerste noemt Vissers regulatory change. “Onze consultants beschikken over de meest actuele product- en regelgevingskennis. Ze kunnen de impact ervan direct doorvertalen in klantprocessen en het applicatielandschap. Ze passen de bijbehorende data- en informatiestromen zodanig aan, dat een cliënt voldoet aan de laatste wettelijke eisen. Een andere pijler van NOVISOURCE is digitale transformatie.

 

Onze consultants doorzien de impact van nieuwe technologie en dragen bij aan de groei van toepassingsmogelijkheden bij cliënten. Qua verandermethodiek proberen wij een optimum te vinden tussen agile, lean en de klassieke school. Door de business met gerichte innovatie te faciliteren draagt IT direct bij aan het bedrijfsresultaat.”

Data speelt een steeds grotere rol. Het verbetert de klantinteractie, maar levert ook vitale informatie bij het bepalen van zaken als ROI en TCO. “Met information services tillen we het datamanagement naar een hoog niveau”, zegt Vissers. “Onze consultants maken analyses die bedrijfsprocessen verrijken en verbeteren. Het structureel borgen van datakwaliteit staat hierbij centraal. We werken hierbij samen met twee strategische partners: MuleSoft en Informatica. Zij helpen ons onder andere bij de koppeling tussen oude en nieuwe platformen. Information security is ons vierde specialisme. Cybercrime neemt toe, een organisatie moet hier continu aandacht aan besteden om kosten en imagoschade te voorkomen. We hebben hiervoor eigen specialisten in huis die op alle relevante gebieden geaccrediteerd zijn.”

 

Autonome groei

In 2018 is NOVISOURCE verhuisd van Nieuwegein naar Amsterdam. “De volgende stap in onze autonome groei”, zegt Vissers. “Sinds onze oprichting in 2001 zijn we gestaag groter geworden. We beschikken nu over ruim tachtig eigen professionals en veertig associates. De komende drie jaar willen we ons succes verder uitbouwen met een gecontroleerde groei van 50%.”

Bron van excellente mensen

Recente stories