“De kracht van Novisource ligt op het snijvlak van business en IT”, vertelt Business Consultant Didiér Adams over het consultancybedrijf dat een sterke focus heeft op zakelijke dienstverleners in de financiële sector. “In vergelijking met de grote consultancybureaus zijn wij binnen Novisource in meerdere rollen inzetbaar, wat ons heel wendbaar maakt. Wij komen alleen of met z’n tweeën bij de klant om een verandertraject te begeleiden en hebben dan bijvoorbeeld de rol van Product Owner, Programmaleider of Business Analist.”

Om de wendbaarheid te versterken nam Adams het initiatief om de aanwezige kennis en knowhow binnen Novisource beter te delen, zowel met elkaar als met de klant. “We werken met consultants die samen veel ervaring en expertise hebben op hun vakgebied. Mijn voornaamste doel is om onze klanten daar optimaal van te laten profiteren. Het belangrijkste is dat je elkaar inspireert, wijzer maakt en er vooral plezier in hebt.”

Adams heeft een team geformeerd waarmee hij zich focust op de hypotheekmarkt. “We doen marktonderzoek, publiceren artikelen en hebben afgelopen jaar het succesvolle Brick by Click-event georganiseerd. Mijn collega’s waren hier zo enthousiast over dat er inmiddels zes kennisteams actief zijn, onder meer op het gebied van Digitale Transformatie en Information Security.”

Bijkomend voordeel van de wendbaarheid van Novisource én de ambitie om kennis te delen, is dat de consultants zich snel hebben aangepast aan de anderhalvemetersamenleving. Adams: “Natuurlijk is het vervelend dat je niet altijd fysiek kunt afspreken. Tegelijkertijd is het mooi om te zien dat een verandertraject net zo succesvol kan zijn als alle communicatie digitaal verloopt.”

www.novisource.nl/vacatures

Recente stories