NetApp

NetApp

Branche
Information Technology & Services
KvK nummer
34103846
Opgericht
1992
Aantal medewerkers
12.000 WW
Adres
NetApp Nederland
Boeing Avenue 300
1119PZ Schiphol-Rijk
Telefoon: +31 20 503 9600
E‐mail: arianne.hageman@netapp.com
Website
Social media

Over NetApp

NetApp is opgericht in 1992, toen op internet gaan nog gepaard ging met inbellen en een heleboel piep- en kraaktoontjes en andere geluiden. Als techbedrijf is bij ons alles wel de revue gepasseerd. En uiteindelijk hebben we een bloeiend bedrijf weten op te bouwen. De reden daarvoor is dat we ons op slechts één ding hebben toegelegd: de data. En we hebben continu verbeteringen doorgevoerd in de manier waarop IT wordt beheerd, opgeslagen, geanalyseerd, beschermd en verplaatst.

Gedurende onze geschiedenis zijn we erin geslaagd om te verschuiven en te groeien met verschillende golven van verandering. We renden zelfs naar die golven toe en surften erop, net als Kelly Slater. Onze strategie is altijd ontwikkeld om onze klanten te helpen het volledige potentieel van nieuwe technologieën te benutten, van de opkomst van het internet tot het helpen van grote enterpriseklanten in verticale markten tot het op de markt brengen van nieuwe systemen. Vandaag de dag richten we ons op het ontsluiten van het beste van de cloud door samen te werken met ’s werelds grootste cloudproviders.

Natuurlijk zal de toekomst gevuld zijn met nog veel meer golven van veranderingen. We zullen degenen zijn die op die golven anticiperen, onze kennis aanpassen en ontwikkelen en anderen in staat stellen daar de vruchten van te plukken.