Kansrijk: cloud data op diverse plekken

NetApp kan alles leveren wat een organisatie nodig heeft om haar eigen Data Fabric op te zetten. Keuzevrijheid staat hierbij centraal. Voorziet u uitdagingen met de cloud? NetApp, een van de langst genoteerde bedrijven aan de Nasdaq, is écht het juiste adres.

Kansrijk: cloud data op diverse plekken

“De nieuwe buzz is snelheid”, zegt Oscar Wijnants, Country Sales Director NetApp Nederland. “NetApp is de data-autoriteit in de hybride cloud. Wij bieden de mogelijkheid om strategisch te kijken hoe data een business kan transformeren. Een recent praktijkvoorbeeld is een digitaal taxibedrijf, dat in een noodsituatie gemakkelijk transformeerde van taxi naar ambulancedienst. Onze oplossingen en services bieden klanten succes in een wereld die gestuurd wordt door data.”

‘Met Data Fabric ben je vandaag klaar voor de toekomst!’

De wereld van innovatie

Wijnants vervolgt: “Wij helpen organisaties graag op weg om te innoveren. Wij realiseren kansen voor onze klanten door met onze tools en producten toegang te verschaffen tot al hun data in verschillende cloudomgevingen, bij andere providers en aanwezig in het eigen datacenter. Deze uniformiteit biedt bedrijven precies de snelheid die ze nodig hebben om veranderingen adequaat te realiseren. Snelheid en flexibiliteit zijn onmisbaar bij een digitale transformatie. Keuzevrijheid betekent voor ons dat de business letterlijk in control is. Data is vanuit meerdere plekken afkomstig en moet getransformeerd worden in één universeel format, zodat bijvoorbeeld applicaties voor artificial intelligence en machine learning ze kunnen gebruiken. Als klant kun je bij ons vandaag voor cloudbedrijf A kiezen en een jaar later voor cloudbedrijf B. De benodigde data is binnen enkele seconden beschikbaar én voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Zo zorgt NetApp ervoor dat klanten continu het maximale uit hun data halen.”

Volop kansen

“De centrale vraag is natuurlijk: waarom willen klanten dit doen? Ondertussen is duidelijk dat data-driven digital businesses een driemaal grotere winstgevendheid scoren. Kort gezegd: je creëert veel meer kansen met data en kunt nieuwe onderscheidende diensten gaan bouwen. Cloud first is altijd de juiste keuze, omdat het bedrijven volop bewegingsvrijheid biedt. Zo kunnen onze klanten hun wereld laten veranderen door en met data. Met Data Fabric zijn bedrijven vandaag klaar voor de toekomst!”

Recente stories