Data waardevol maken

Er is een exponentiële groei van data gaande. Het gaat erom welke prioriteit bedrijven hieraan geven. NetApp zorgt dat organisaties kunnen anticiperen op een veranderende wereld van data, waarbij keuzevrijheid centraal staat. “Wij zijn de data-autoriteit in de hybride multicloud.”

Data waardevol maken

“Wat ga je doen met je data?”, vraagt Oscar Wijnants, Country Sales Director van NetApp Nederland. “Dat is de kernvraag. Wij helpen daarbij door strategisch te kijken hoe bedrijfsdata een organisatie vooruit kan helpen. Hoe meer je digitaliseert, hoe meer data je genereert. Die data moet worden ontdekt, beschermd, beveiligd, geïntegreerd en geoptimaliseerd voor gebruik. We bieden onze klanten tools en producten die alle data integraal ontsluiten, onafhankelijk van waar deze data staat: in diverse cloudomgevingen, bij andere providers of in het eigen datacenter.”

Wijnants vervolgt: “Data moet onder andere beschikbaar zijn voor applicaties voor artificial intelligence en machine learning, bij de aanbieder naar keuze, op een moment dat jij het wenst. Analisten bevestigen dat bedrijven die hun data optimaal inzetten zullen excelleren. De keuzevrijheid die wij bieden betekent dat je gebruikmaakt van alle data en er zelf controle over hebt en waarde toevoegt.”

‘Bedrijven die alles uit hun data halen zullen excelleren’

NetApp Keystone

“Wist je dat NetApp een van de langst genoteerde bedrijven aan de Nasdaq is? En dat NetApp als enige in staat is om alles te leveren wat een bedrijf nodig heeft om zijn eigen ‘data fabric’ op te zetten, die alle cloud- en datacenteromgevingen naadloos aan elkaar koppelt? Intussen zijn we ook bezig met andere ontwikkelingen die bedrijven helpen met hun data, zoals NetApp Keystone. Met dit programma bepaal je zelf hoe je de IT-diensten wilt consumeren. Zo beschik je over flexibiliteit; je betaalt naar verbruik. Het kostenplaatje ten aanzien van cloudgebruik is vaak een ondergeschoven kindje bij bedrijven. Logisch, want het kan een uitdaging zijn om de kosten voor data, infrastructuur en cloud in kaart te brengen. Keystone geeft inzicht.”

Gartner Magic Quadrant

“De toekomst is nu beschikbaar! Met trots delen we het feit dat we door Gartner worden gezien als ‘Leader in 2019 Gartner Magic Quadrant for Primary Storage’. Deze erkenning onderschrijft datgene wat wij zeggen: we maken het verschil voor onze klanten. Wij zorgen ervoor dat organisaties het maximale rendement uit hun data halen. Data-driven bedrijven scoren een grotere winstgevendheid!”

Recente stories