Word marktleider door goed datagebruik!

Data groeit exponentieel en komt overal vandaan. Met datagedreven digitale transformatie maak je het verschil: door nieuwe manieren van (samen)werken en het toepassen van onder andere artificial intelligence en internet of things. NetApp geeft bedrijven een concurrentievoordeel.

Word marktleider door goed datagebruik!

“Wij zijn als enige in staat om alle dataplatformen en diensten van een bedrijf aan elkaar te koppelen, zodat nieuwe mogelijkheden voor innovatie ontstaan”, aldus Oscar Wijnants, Sales Director van NetApp Nederland. “Middels dit verbinden ontstaat een ‘datanetwerk’ dat alle cloud- en datacenteromgevingen naadloos aan elkaar koppelt in één geïntegreerde omgeving. Dat noemen wij een Data Fabric.”

‘Klanten halen het beste uit de cloud met NetApp’

Sinds maart is de wereld in een digitale stroomversnelling geraakt. Ineens is duidelijk geworden dat de Data Fabric vandaag al wordt toegepast en het verschil maakt! Wijnants: “In welke fase van digitale transformatie je ook zit: je kunt altijd ‘instappen’. De ene klant werkt kleinschalig; de andere heeft een groot internationaal netwerk. Belangrijk is om te weten dat alles wat de onderneming bij ons afneemt past in een palet aan keuze, variërend van producten in het datacenter tot cloud native services in alle relevante clouds. Je hebt dus de juiste technologie al in huis als je de volgende stap in je digitale transformatie wilt maken. Klanten halen het beste uit de cloud met NetApp.”
Het snel en intelligent verbinden van data is de motor voor digitale transformatie en innovatie. Organisaties die in staat zijn om op effectieve wijze hun bestaande data en applicaties te koppelen aan de moderne instrumenten van de cloud behalen een concurrentievoordeel.

De Cloud Storage-specialist

Wijnants: “NetApp is hiermee de Cloud Storage-specialist, omdat we rondom de Data Fabric ook zaken kunnen inregelen, zoals encryptiebeveiliging en het voorkomen van ransomware. Zo bieden wij zekerheid voor bedrijven en maken we tevens het voldoen aan wet- en regelgeving eenvoudig. Digitale transformatie en innovatie levert ondernemers een platform om het verschil te maken. Diegene die het spel het best speelt, scoort het hoogst. Snelheid, flexibiliteit en keuzevrijheid zijn hierbij cruciaal.”
NetApp heeft recent drie bedrijven overgenomen die klanten verder helpen met het vormgeven van een datastrategie in hybride cloudomgevingen. Voor data, compute en werkplekprojecten worden kosten verlaagd en is vergaande automatisering mogelijk.

Concurrentievoordeel

Wijnants besluit: “Het is heel simpel: een datagedreven bedrijf zorgt ervoor dat digitale transformatie en innovatie leiden tot betere dienstverlening in- en extern. Het vergroot uiteindelijk de customer experience van de klanten van onze klanten. Deze klanten komen terug! Van belang om te weten en om op in te spelen is dat die technologie vandaag al beschikbaar is.”

Recente stories