Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam

Branche
Openbaar Bestuur
KvK nummer
34366966
Opgericht
1600
Adres

Gemeente Amsterdam
Amstel 1
1011 PN Amsterdam

Postadres:
Postbus 202
1000 AE Amsterdam

Telefoon: (020) 14 020
E-mail: idomein@amsterdam.nl

 

Gemeente Amsterdam ICT
Cruquiusweg 5
1019 AT Amsterdam

Postadres
Postbus 94652
1090 GR Amsterdam
Telefoon: (020) 251 60 00
E‐mail: info.ict@amsterdam.nl

https://amsterdam.nl/ict

 

https://www.amsterdam.nl/

https://onderzoek.amsterdam.nl/

https://data.amsterdam.nl/

https://openresearch.amsterdam/

Website
Social media

Over Gemeente Amsterdam

Werken voor Amsterdam is werken voor de mooiste stad van de wereld. Denk bijvoorbeeld eens aan de rijke historie, de rol die Amsterdam internationaal speelt en alle evenementen zoals Sail, de Pride en Koningsdag. Logisch dat Amsterdam een gewilde stad is om te wonen, te bezoeken en te werken.

Werken voor Amsterdam is elke dag weer een uitdaging, dat kun je je misschien wel voorstellen. Want hoe gaan we om met de drukte in de binnenstad? Met de grote vraag naar woningen? Of met obesitas bij kinderen? Bij de gemeente Amsterdam werken we elke dag aan uitdagende projecten.

Goed voor Amsterdam, goed voor jou Elk werkgebied van de gemeente, van sociale zaken, dienstverlening en informatie tot ruimte en economie, kent zijn eigen uitdagingen. Daarin krijg je te maken met veel verschillende belangen die regelmatig botsen. Elke dag zoek je naar oplossingen die passen bij de behoeften van bewoners, ondernemers en bezoekers. Dat maakt het werk soms lastig, maar het is wel wat werken voor deze stad typeert. We werken open, actief en integer, dus dat verwachten we ook van jou.