Freshheads

Freshheads

Branche
Internet | webdesign
KvK nummer
2106830
Opgericht
2002
Aantal medewerkers
30
Adres

Freshheads B.V.   Google maps
Wilhelminapark 21
5041 EB Tilburg
Telefoon: (013) 539 00 40
E-mail: info@freshheads.com

Nevenvestiging in Amsterdam

Website
Social media

Wij realiseren online ambities met impact

Tussenpersonen verdwijnen en jarenlange succesformules zijn niet langer houdbaar. Het rommelt in je markt en één ding is zeker: je moet iets. Freshheads helpt opdrachtgevers die anders durven te denken.

We zijn op ons best als opdrachten de potentie hebben markten te ontwrichten. Of dat het nu om Vraag & Aanbod óf Service = Loyaliteit gaat. Of je nu een ondernemer of organisatie bent. Samen zijn we één team en maken we impact.

Groot denken

Negen op de tien nieuwe online initiatieven halen het niet. Vaak simpelweg omdat er geen behoefte aan is. Bij ons bedrijf ontwikkelen we daarom niet achter gesloten deuren, geloven we niet in geheimhoudingsverklaringen en zijn onze producten nooit af.

We beginnen klein, doen onderzoek, praten met de doelgroep en toetsen aannames vroeg in de markt. In logische stappen gaan we van idee, concept en prototype naar een Minimum Viable Product. We leren ervan en gebruiken die input om te groeien. We noemen het Demo or Die.

Strategie & advies

Een online succes begint bij een goed idee en de juiste strategie. We zorgen ervoor dat wat we creëren naadloos aansluit bij de gebruikersbehoeften en bedrijfs- doelstellingen. Van de juiste business case, communicatiestrategie tot lange termijn ontwikkelaanpak. Wij helpen je erbij.