Gedragsverandering op de werkvloer

Gedragsverandering op de werkvloer
Naast het bedenken en ontwikkelen van online consumentenapplicaties stapt Freshheads in een nieuwe markt: die van mobiele innovatie op de werkvloer. Een logische stap gezien hun kennis en ervaring in de consumentenmarkt. Het gebruik van innovatieve apps tijdens het werk zorgt dat het gedrag van personeel positief wordt beïnvloed.

“Wanneer medewerkers meer verantwoordelijkheid wordt gegeven en zij zelfstandiger kunnen werken, zal de effectiviteit van hun werk er aanzienlijk op vooruit gaan”, verklaart Michiel van Hulst, operationeel directeur bij Freshheads. “Zij voelen zich meer betrokken bij hun werk en zullen ook echt gemotiveerder zijn. Technologie in de vorm van mobiele apps, tablets en andere slimme apparaten kan daar aantoonbaar toe bijdragen. Wij denken vanuit mensen en niet vanuit de technologie.”

 

Freshheads heeft de nodige kennis en ervaring om apps te ontwikkelen die zorgen dat mensen hun werk doelgerichter en met meer plezier uitvoeren. “Wij helpen bedrijven en organisaties bij het verwezenlijken van hun (online) ambities door relevante gegevens eenvoudig te ontsluiten en die via verschillende mobiele devices met de betrokkenen te delen, zodat zij hun werk sneller en beter kunnen uitvoeren”, verzekert algemeen directeur Wout Withagen. “Het delen van die gegevens kan op vele manieren. Webapplicaties en mobiele apps zijn nog maar het begin.” Een fraai voorbeeld van een innovatieve mobiele app is @lly die Freshheads oorspronkelijk heeft ontwikkeld voor de schoonmaakbranche, maar die in korte tijd is uitgegroeid tot een brancheoverschrijdend ecosysteem dat ook is toe te passen op andere sectoren. “Het is slimme technologie in je broekzak die intelligente innovaties op de werkvloer mogelijk maakt”, aldus Van Hulst.

Recente stories