Freshheads bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt taakgerichte (web)applicaties waarbij de gebruiker en de functionaliteit centraal staan. Het bureau met vestigingen in Tilburg en Amsterdam gebruikt hiervoor in de praktijk bewezen webtechnologie die er op gericht is complexe apps op de pc, tablet en smart phone te ondersteunen.

“De apps die wij voor bedrijven ontwikkelen zijn gericht op één specifieke taak”, vertelt algemeen directeur Wout Withagen. “Zodra de gebruiker een app opent is gelijk duidelijk welke taak hij er mee kan uitvoeren. Bij het ontwerpen van onze apps staat de doelstelling en het gebruikersgemak voorop.” Voor ‘Thuisbezorgd.nl’ bijvoorbeeld heeft Freshheads het bestel- en leveringsproces onder de loep genomen en opnieuw ingericht. Voor ‘Werkspot.nl’ is het volledige communicatie- en afhandelingproces tussen opdrachtgever en vaklieden gestroomlijnd.

 

Voor een groot schoonmaakbedrijf heeft Freshheads een app voor de smart phone ontwikkeld die medewerkers als tool gebruiken om hun werk efficiënt te kunnen uitvoeren. “Onze applicaties optimaliseren het bedrijfsproces”, legt Withagen uit. “Wij hanteren daarbij onze visie op het internet, waar de toegankelijkheid van gegevens, het delen en de uitingsvorm ervan voorop staan. Dat kan een webapplicatie zijn, een mobiele toepassing, de televisie of in de toekomst zelfs via een intelligente koelkast. Wij zorgen voor een perfecte combinatie van zinvolle functionaliteit, feilloze techniek en een praktisch oogstrelend ontwerp.” Klanten vragen terecht wat dergelijke apps hen opleveren en Freshheads geeft daaraan gehoor door voor een zo kort mogelijke ROI te zorgen. Wout Withagen: “Wij maken taak- en resultaatgerichte applicaties.”

 

www.freshheads.com

Recente stories