Cwines.nl

Cwines.nl

Branche
food drinks
KvK nummer
64918483
Aantal medewerkers
5
Adres

Cwines.nl
Robijnstraat 96
1812 RB Alkmaar

Telefoon: 0888 444 888
E-mail: klantenservice@cwines.nl

 

Website
Social media

Er zijn in Nederland veel winkels waar u wijn online kunt bestellen. Het kan daardoor moeilijk zijn om te beslissen bij wie u wilt bestellen en welke wijn bij u in de smaak zal vallen. Vrijwel alle online wijnwinkels claimen “uitsluitend kwaliteitswijnen” te hebben, maar daar zijn wij het simpelweg niet mee eens.

Ondanks dat iedereen het claimt zijn wij er 100% van overtuigd dat wij de enige online wijnwinkel zijn die daadwerkelijk alleen maar kwaliteitswijnen verkoopt!  Dat is zelfvertrouwen gebaseerd op enorme kennis, kunde, professionalteit en passie, op een niveau dat er maar weinig hebben.

Succesvol naar uw smaak online wijn kopen en wijn bestellen kan vaak lastig zijn en vraagt om de hulp van een bekwaam adviseur. Daarom zijn wij trots dat onze huis-sommelier Jan-Willem van der Hek zijn expertise gebruikt om alleen topwijnen te selecteren. Hiermee maken wij het wijn bestellen een heel stuk duidelijker en vertrouwder. Door zijn kennis is hij ontzettend goed in het vinden van nog onontdekte topwijnen. Dit zorgt niet alleen voor een puur en uniek assortiment, maar komt ook de prijs/kwaliteit verhouding ten goede. Bij het online wijn kopen betaalt u hierdoor niet voor namen en etiketten, maar voor de kwaliteit van de inhoud. Wijn bestellen uit onze selectie verzekert u van een wijnbeleving waar wij zo schaamteloos van overtuigd zijn. Online wijn kopen zal vanaf nu een geheel nieuwe ervaring voor u zijn.

Het speuren naar verborgen topwijnen zodat wij die wijn online aan u kunnen aanbieden is Jan-Willem z’n drijfveer. Goede wijnen hoeven niet altijd van bekende huizen uit de grote regio’s van Frankrijk te komen. Ook andere gebieden zoals de Loire, de Provence en Toscane zijn gezegend met topwijnen. Als na het vele keuren en testen een bepaalde wijn uiteindelijk in onze collectie wordt opgenomen, zijn wij vaak de enige importeur van deze wijn in Nederland. Daarnaast kunt u door online wijn bij ons te bestellen ook gebruik maken van onze persoonlijke service en adviezen. Dit verzekert u van kwaliteit en service op een niveau dat niemand anders in Nederland te bieden heeft.