Masterclass van de beste sommelier van Nederland

Masterclass van de beste sommelier van Nederland

Op een ongedwongen manier, maar toch heel professioneel, leren wij u, uw klanten en medewerkers alles over wijn. Cwines.nl zorgt voor wijnkennis met plezier. Hebt u iets te vieren, doet u aan teambuilding, of wilt u uw klanten een bijzondere dag schenken, dan heeft Cwines.nl de uitgelezen oplossing. Wij zorgen dat onze masterclasses wijn perfect aansluiten op uw wensen. Elke masterclass is uniek en tailormade.

Wij bieden masterclasses op elk niveau en met elk gewenst thema. Ze zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde wijnliefhebber. Afhankelijk van uw wensen geven wij globale uitleg of richten ons op een specifieke regio. Indien dat gewenst is, kan Cwines.nl een bepaald onderwerp als rode draad door de masterclass laten lopen.
Dit hoeft niet per se een wijngerelateerd onderwerp te zijn. De kernwaarden van uw bedrijf kunnen het onderwerp zijn, of een thema waar u die betreffende periode aandacht aan wilt besteden: klantvriendelijkheid, kwaliteit, duurzaamheid, authenticiteit of gedrevenheid. Cwines.nl zorgt dat deze onderwerpen worden gespiegeld aan wijn zodat er een interactieve koppeling ontstaat met het desbetreffende onderwerp.

Topsommelier Jan-Willem van der Hek verzorgt de masterclasses. Van der Hek heeft in diverse Michelin sterrenzaken gewerkt, verscheidene awards en wedstrijden op zijn naam staan en schreef recent het laagdrempelige wijnboek ‘Dat Smaakt Naar Meer’. Nu studeert hij om de prestigieuze titel van Master Sommelier in de wacht te slepen.

Van der Hek is van mening dat wijn verbindt en ideaal is om te delen. Redenen waarom hij zijn niet geringe kennis met plezier met anderen deelt.

www.cwines.nl 

Recente stories