CGI Nederland B.V.

CGI Nederland B.V.

Branche
ICT
Aantal medewerkers
39.000 ww
Website
Overige informatie

Hoofdkantoor CGI Nederland

Prof. W.H. Keesomlaan 14
1183 DJ Amstelveen
Postadres:

Postbus 159
1180 AD Amstelveen

Telelefoon: 088-564 00 00

Fax: (020) 571 39 60

CGI en Logica.

 

Verbonden door een gemeenschappelijke cultuur, een gedisciplineerde management aanpak en een groot netwerk aan mogelijkheden en expertise.

Met 71.000 professionals in 40 landen en 400 kantoren, biedt de combinatie van CGI en Logica meer expertise en diensten voor onze klanten in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de Azië-Pacific regio. Zo kunnen we nog meer waarde toevoegen aan onze samenwerkingsverbanden met u.

Lokale verantwoordelijkheid met mondiale capaciteit
Wij stellen dat onze wereld groter is geworden, zodat die van u kleiner kan worden. Als echte lokale partner zijn wij toegankelijk en nemen wij onze verantwoordelijkheid. Tegelijkertijd bieden wij wereldwijd capaciteit, talent en diensten die nodig zijn om aan de veranderende behoeften te voldoen.

Langdurige samenwerkingen en een uitstekende staat van dienst
Het kenmerk van een succesvolle samenwerking is een transparante werkrelatie. Betrouwbaarheid en vertrouwen zijn de basis van al onze samenwerkingsovereenkomsten. Dat onze teams consistent meerwaarde leveren aan onze klanten is het resultaat van de CGI Management Foundation. Deze richtlijnen leiden het kwaliteitsmanagement van onze bedrijfsvoering, en meten en beheren onze bekwaamheden om succes te kunnen garanderen.

Innovatieve oplossingen, van begin tot eind
Onze cultuur is gebaseerd op een ondernemingsgeest die onze experts flexibiliteit biedt om innovatieve en toepasbare oplossingen te bedenken die het beste passen bij uw behoeften. Wij integreren mensen, bedrijfsprocessen en technologie die u in staat stellen snel uw bedrijfsresultaten te behalen. Door onze gedegen marktkennis hebben wij zicht op de realiteit: uw realiteit! Met ons uitgebreide dienstenaanbod zijn wij een dienstverlener die alle facetten van uw bedrijfsvoering kunnen verbeteren.

Financieel solide én volledige toewijding
In een markt waarin bedrijven komen en gaan is CGI een sterk, financieel solide en groeiend bedrijf. We hebben meer dan 36 jaar ervaring en kennis van de IT industrie. We leveren wat we beloven en streven er altijd naar uw verwachtingen te overtreffen bij het behalen van uw doelstellingen. Kortom: uw tevredenheid is onze prioriteit.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we u vertellen hoe onze nieuwe combinatie uw business verder helpt.