Centric Software Engineering

Centric Software Engineering

Branche
ICT
Aantal medewerkers
>9100
Website
Overige informatie

Centric Software Engineering
Bezoekadres:

Einsteinweg 12

3404 LL?? IJselstein
Postadres:

Postbus 441

2400 AK?? IJselstein
Telefoon: 030-6088000

E-mail: info.se@centric.nl

Met ruim 5.300 medewerkers biedt Centric maatwerk- en standaardsoftware, infrastructuur, branchespecifieke oplossingen en een uitgebreid portfolio van gerelateerde diensten. Wij werken daarbij samen met diverse gerenommeerde partners, waardoor u verzekerd bent van innovatieve oplossingen en diensten van hoge kwaliteit.

Centric.

World of Innovation

Centric is ervan overtuigd dat het vermogen om te veranderen en te vernieuwen een essentiële voorwaarde is voor duurzaam succes. Oftewel: wie innoveert, blijft. Deze gedachte hebben we vertaald naar onze campagne: Centric. World of Innovation.

 

Wij geloven in de kracht van innovatie als aanjager van duurzame groei. Tegelijkertijd weten we dat innoveren ‘alleen’ niet genoeg is. Onze oplossingen moeten klanten ook daadwerkelijk verder helpen. Of het nu gaat om IT-infrastructuur die efficiencyvoordeel oplevert of om een oplossing waarmee patiëntgegevens vanuit een ambulance ‘realtime’ naar de eerste hulp worden verstuurd: onze oplossingen zijn innovatief en bovenal effectief.

Kennisontwikkeling

Innovatie vraagt om kennis. Centric investeert daarom in kennisontwikkeling. Intern, maar ook door samen te werken met onderwijsinstellingen en gerenommeerde ondernemingen. Bovendien zijn binnen Centric ruim twintig Competence Centers actief die brancheoverschrijdend onderzoek doen naar nieuwe technologieën en trends. Met een scherpe focus op praktische inzetbaarheid en met veel gevoel voor de klantwensen van vandaag en morgen.

People, planet, profit

Innovatie gaat verder dan het ontwikkelen van vernieuwende ICT-oplossingen alleen. Innovatie raakt ook de manier waarop we opereren. Zo staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog op de agenda en streven we naar een optimale balans tussen people, planet en profit.

Centric. World of Innovation is niet alleen een campagne, maar ook (en vooral) een belofte: we blijven klantgericht vernieuwen. Niet met woorden, maar met daden. Precies zoals u van ons gewend bent.

Centric B.V.

De ICT-organisatie Centric is onderdeel van Centric B.V., waar ruim 9.100 medewerkers werkzaam zijn. Centric B.V. levert automatiseringsdiensten, financiële diensten (Finance) en advies- en ingenieursdiensten (Oranjewoud).