Brunel

Brunel

Branche
HR - Arbeidsbemiddeling
Website
Overige informatie

Hoofdkantoor
John M. Keynesplein 33
1066 EP Amsterdam
Postadres:
Postbus 9081
1006 AB Amsterdam

Telefoon: 020-3125000

Wat doet Brunel voor jou?
Als specialist werk je via Brunel aan uitdagende opdrachten bij aansprekende opdrachtgevers. Het draait om het bij elkaar brengen van jouw ambitie en interessante bedrijven. Door ons landelijke netwerk zitten wij dicht op de regionale markt. Regionaal, landelijk of zelfs internationaal vinden we voor jou een geschikte opdrachtgever.

Actief ondersteunen

Wij vinden het erg belangrijk dat jij door kunt groeien en een mooie carrière ontwikkelt. Jouw wensen staan hierbij centraal, maar dat neemt niet weg dat wij je actief ondersteunen in je ontwikkeling. Samen met onze accountmanager, jouw vaste contactpersoon, creëer je een persoonlijk carrièreplan. Hierin staan niet alleen creatieve invalshoeken en openingen bij bedrijven, maar besteden we ook aandacht aan specifieke opleidingen en trainingen.

In korte tijd een uitdagende functie

Het speelveld dat tot je beschikking staat, is ruim. Zo werk je als specialist bij prominente organisaties in vakgebieden als engineering, IT, finance en legal. Vakgebieden die onze accountmanagers als geen ander kennen. Zij komen veelal namelijk zelf uit het werkveld. Samen met de ruime kennis van de arbeidsmarkt maakt hen dit de ideale schakel tussen jou en je opdrachtgever. Uiteraard met het doel jou in korte tijd aan je ideale functie te helpen. Dit kan zowel bij een bedrijf uit de top 500 van Nederland zijn als bij een interessante lokale of regionale opdrachtgever

Brunel Engineering

Arbeidsbemiddeling tussen ingenieur en opdrachtgever Brunel Engineering staat voor visie op werk, arbeidsbemiddeling en visie op het technische vak. Sinds 1975 brengen wij als arbeidsbemiddelaar in de techniek ervaren vakspecialisten en innoverende opdrachtgevers bij elkaar. Aanvankelijk onder de naam Multec en sinds 2001 als Brunel Engineering.

 

Ons doel: de meest uitdagende opdracht of functie voor onze ingenieurs. Kundige en gedreven technisch specialisten voor onze opdrachtgevers. De juiste perspectieven voor bedrijven en professionals. Dat doen we met ambitie en met passie. Met een scherp oog voor kwaliteit. Met ISO en VCU gecertificeerde processen en procedures.

Jezelf overtreffen via Brunel Engineering

Onze accountmanagers, de schakels tussen onze opdrachtgevers en onze ingenieurs, zijn meestal ook ingenieurs en vakspecialisten in de techniek. Dat praat beter en werkt sneller. Vooral met onze kennis van het technische vakgebied en veel ervaring met arbeidsbemiddeling.

Kenmerkend voor arbeidsbemiddeling van Brunel Engineering:

  • Specialistische bemiddeling van en door ingenieurs.
  • Succesvolle matching dankzij het uitgebreide netwerk van kandidaten en opdrachtgevers.
  • Regionale focus, landelijke dekking en wereldwijd actief.
  • Vaste accountmanager voor zowel de ingenieur als de opdrachtgever.
  • Zorgvuldige gefaseerde (en gecertificeerde) selectie van kandidaten.
  • Persoonlijke loopbaan- en ontwikkelingsbegeleiding.
  • Flexibele en vaste contractvormen voor medewerkers en opdrachtgevers.