Alliander N.V.

Alliander N.V.

Branche
Energie
KvK nummer
34108286
Aantal medewerkers
5.000
Adres

Utrechtseweg 68   Google maps
6812 AH Arnhem
Telefoon: 088-5426363
E‐mail: recruitment@werkenbijalliander.com

Social media

Alliander brengt de duurzame energiemarkt dichterbij

Via energienetwerken zorgt Alliander voor de distributie van gas en elektriciteit in een groot deel van Nederland. Met ons werk maken wij wonen, werken, transport en recreatie mogelijk. Wij willen de samenleving versterken door vrije toegang tot de energie-infrastructuur mogelijk te maken en onze klanten meer inzicht in hun energieverbruik te geven. Het bedrijf brengt een open en duurzame energiemarkt dichterbij.

Een goede staat van onze energienetten

Onze belangrijkste taak is om gas en elektriciteit te distribueren naar consumenten, bedrijven en instellingen. De netbeheerders Liander en Endinet houden daarom de energienetten in goede staat, zorgen voor de distributie en sluiten klanten aan op de energienetten.

Toekomstbestendig en open energienetwerk

Omdat het energielandschap verandert, werken we aan een toekomstbestendig en open netwerk met plaats voor meerdere energie-aanbieders. Om inzicht te krijgen in energieambities overleggen we met provincies, gemeenten en andere klanten. Wij helpen hen bij hun energievraagstukken en ontwikkelen complexe energie-infrastructuren, onder meer via Liandon.