Wij gaan voor meer dan groei

Wij gaan voor meer dan groei

Increase en Slimster.nl gaan als bedrijven met dezelfde eigenaars hand in hand. Deze werkwijze werpt zijn vruchten af. Met langdurige klantrelaties, stevige groei en succes bij de Dutch Search Awards en een Friends Of Search Award als concrete resultaten voor beide bedrijven.

Martijn van Dijk en Marco Schuurman zijn compagnons en eigenaren van Increase en Slimster.nl, de vergelijkingsite. Op dagelijkse basis is Martijn verantwoordelijk voor Increase en Marco voor Slimster.
Martijn: “We hebben een obsessieve focus op rendement en performance van onze klanten en onszelf. Maar goed en leuk werken is meer en niet altijd in cijfers uit te drukken: ondernemend samenwerken en 100 procent op elkaar kunnen vertrouwen. Dat vertaalt zich in goed resultaat én plezier in (samen)werken. Dat noemen wij ‘meer dan groei.’ Aan onze NPS scores merken we dat klanten dit prettig vinden.

Onderscheidend vermogen
Martijn: “Ons onderscheidend vermogen is absoluut onze werkwijze. We bekijken elk vraagstuk vanuit een totale aanpak waardoor we een klant altijd op maat kunnen helpen naar die volgende stap. Een hecht partnership met de klant is cruciaal en een voorwaarde, anders kunnen wij geen meerwaarde leveren. Een solide business case is de basis voor iedere samenwerking. Je ziet wat de investeringen kunnen opleveren. Tegelijkertijd zijn de verwachtingen over en weer gelijk inzichtelijk én meetbaar. Onze werkwijze maakt dat we onze dienstverlening deels op basis van resultaat aanbieden.”

Kennis uitwisselen
Marco: “De groei heeft zo’n vlucht genomen dat we verhuizen naar een kantoor in Amersfoort. We zijn hard op zoek naar nieuwe collega’s bij beide bedrijven. Bij Increase zitten we intussen met zeventien man en bij Slimster met dertien man. We delen de werkvloer en functioneren als twee bedrijven. Heel handig om zo kennis uit te kunnen wisselen. Voor het team Increase is Slimster een klant. Zo zie je maar, onze klanten zijn onze partners!”

www.increase.nl

Recente stories