“Het Nederlandse familiebedrijf, de VanDrie Group, is wereldmarktleider op het gebied van kalfsvlees, (kalver)voeders en kalfsvellen. Onze focus ligt op het verantwoord leveren van kwalitatieve en voedzame producten. Altijd met respect voor mens, dier en omgeving”, aldus Marijke Everts, Director Corporate Affairs, VanDrie Group.

”Wij hebben met onze integrale productieketen absoluut een unieke positie in de wereld. Met Europa als belangrijkste afzetmarkt exporteren we ons eindproduct (van kalfsvlees, kalfsvel tot kalvermelkpoeder) naar meer dan zestig landen wereldwijd. Topsport, want iedere afnemer én land stelt andere eisen. We hebben onze eigen houderijen, voederproductielocaties en vleesverwerkingsbedrijven. Steeds met het oog op dierenwelzijn, kwaliteit, voedselveiligheid en verantwoordelijkheid voor mens, dier en klimaat geven we met deze integratie het perfecte antwoord op de constant veranderende wensen van de consument en de marktontwikkeling.”

“Kalfsvlees is bijzonder vlees; door zijn fijne structuur en verfijnde smaak een gewaardeerde delicatesse. Mensen kennen het onder andere van Vitello tonnato en Saltimbocca. De smaak moet altijd uitstekend zijn. En de voedselveiligheid natuurlijk gewaarborgd. Safety Guard, ons geïntegreerde kwaliteitssysteem, borgt dit in de gehele productieketen. Belangrijk voor ons is dat we voortdurend het hele kalf verwaarden. Van vellen tot bloed, van vlees tot mest. Bloed wordt bijvoorbeeld verwerkt in medicijnen en onze kalfsvellen vind je weer terug op de catwalk in Milaan. De keten is er voor een duurzame toekomst en daar werken we iedere dag aan.”

www.vandriegroup.nl

Recente stories